Majalah KERETA 126!

coverjun2010

Yeah yeah yeah Majalah KERETA datang lagi brader. Kali ni muka depan Mercedes pengetua tak pun pegawai daerah tak pun tauke anggur cameron highland. Gua pun dah lama tak pergi cameron. Pergi pun bukan gua ada saudara mara. Nak pergi jgn lupa cari gua ok. Gua on je, gua tau lu orang baru gaji apa salahnya belanja gua jem strawberi kan kan kan.

Babai. Huahhhhhh. Ngantuknyeeeee.

-Matpon-

Matpon

16 Comments

  1. kuda hitam adih…kuda hitam…….mana kepala mana ekornya cerita cinta kita hahahaha….tq geng sbb bg gua majalah free……bulan depan gua beli k…..

  2. wahhh….kacaknya majalah kegemaran ku ini…ptg ni jgk aku g melamar…

  3. mat, ckp ngn owner merc ni….jgn gatai nk men vtec lak….jeles aku…ari 2 dia ckp nk cr bullet pas2 bkin prangggg…..demnnn

  4. gua bengang old school takda bulan ni.bgtau mat kacau klau anak jantan letak tiara dia cover story bulan depan.amacam?

  5. woit,apsal KERETA xsmpai lagi kt tmpat gua…meleleh dah nie..

  6. aku suka baca artikel2 berita.. rencana.. tips2 yg korang selalu buat.. pasal review kereta2 baru pun best gak.. yg jadi best sebab bahasa tak skema macam majalah lain.. kalau hampeh kutuk je… kalau bagus betul2 puji.. paling best kutukan2 gila bebeng kat kereta yg tak sepadan dgn rege haahahahahahahahahaha…. aku dah layan majalah korang dr bil. 10 smpi la skarang… semua mcm baru beli smalam… teruskan usaha bagus korang… hop hop horraayyy!! mesti pileyyy!!!

  7. marilah kat pantai timor ni…start kelate,terangnu,phg..mu ni gok..set2 ni kete jahak2 blake..dok tau lagi…

Kata Anda//