Majalah KERETA 126!

coverjun2010

Yeah yeah yeah Majalah KERETA datang lagi brader. Kali ni muka depan Mercedes pengetua tak pun pegawai daerah tak pun tauke anggur cameron highland. Gua pun dah lama tak pergi cameron. Pergi pun bukan gua ada saudara mara. Nak pergi jgn lupa cari gua ok. Gua on je, gua tau lu orang baru gaji apa salahnya belanja gua jem strawberi kan kan kan.

Babai. Huahhhhhh. Ngantuknyeeeee.

-Matpon-

Silakan kongsi:

16 comments

Skip to comment form

    • basikal on 02/06/2010 at 12:33 PM

    kuda hitam adih…kuda hitam…….mana kepala mana ekornya cerita cinta kita hahahaha….tq geng sbb bg gua majalah free……bulan depan gua beli k…..

    • on 02/06/2010 at 1:06 PM

    bulan ni gua dapat awal plak MK tp khatam lagi sbb busy skit…

    • jual air soya on 02/06/2010 at 1:10 PM

    wa sokong tulisan baii..

    • jelapangPadi on 02/06/2010 at 2:19 PM

    wahhh….kacaknya majalah kegemaran ku ini…ptg ni jgk aku g melamar…

    • 6posen on 02/06/2010 at 2:54 PM

    mat, ckp ngn owner merc ni….jgn gatai nk men vtec lak….jeles aku…ari 2 dia ckp nk cr bullet pas2 bkin prangggg…..demnnn

    • pendita_gila on 02/06/2010 at 3:46 PM

    mr playboyan

  1. gua da khatam.. banyak kereta best bulan nie..

    • sumpahan evo on 02/06/2010 at 8:50 PM

    gua bengang old school takda bulan ni.bgtau mat kacau klau anak jantan letak tiara dia cover story bulan depan.amacam?

      • on 02/06/2010 at 10:13 PM

      Na na na na Mercedes tu olskool jo

    • azwan nbs on 03/06/2010 at 2:54 AM

    ooooooooo
    merc tu old skool ye…
    baru tau…

    • jelapangPadi on 03/06/2010 at 8:40 AM

    woit,apsal KERETA xsmpai lagi kt tmpat gua…meleleh dah nie..

    • natubaik on 03/06/2010 at 6:36 PM

    gua ade kenal SO(penolong pegawai tanah) cameron …

  2. aku suka baca artikel2 berita.. rencana.. tips2 yg korang selalu buat.. pasal review kereta2 baru pun best gak.. yg jadi best sebab bahasa tak skema macam majalah lain.. kalau hampeh kutuk je… kalau bagus betul2 puji.. paling best kutukan2 gila bebeng kat kereta yg tak sepadan dgn rege haahahahahahahahahaha…. aku dah layan majalah korang dr bil. 10 smpi la skarang… semua mcm baru beli smalam… teruskan usaha bagus korang… hop hop horraayyy!! mesti pileyyy!!!

  3. bro blo nk mri klate???keto sek klta lawa2…

    • megat putra kuning on 10/06/2010 at 11:50 AM

    marilah kat pantai timor ni…start kelate,terangnu,phg..mu ni gok..set2 ni kete jahak2 blake..dok tau lagi…

    • jr vr4 on 09/07/2010 at 2:16 PM

    waka waka……

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.