May 05

Majalah KERETA 125!

Hari ni bos-bos semua sibuk jadi gua kena kerja, gua sedap je nak layan mata kena kerja pulak dah. Sekutu yang tak beli lagi KERETA bulan ni memang kutu yang tak true. Bulan ni ada kereta sekolah lama ok, dah semua orang nak balik ke zaman dulu gua pun into juga.

Ok lah, selamat sore.

ZzzzZZZzzzZZz.

-Matpon-

Silakan kongsi:

21 comments

Skip to comment form

    • brianbadboyz on May 5, 2010 at 1:31 pm
    • Reply

    hahahaha.x beli lg

    • on May 5, 2010 at 2:02 pm
    • Reply

    Apsal gua carik kat kedai takde lagi?

    • Han on May 5, 2010 at 2:15 pm
    • Reply

    baru beli tadi..
    gila la minggu ni aku ulang alik kedai..
    sampai naik muak makcik kedai tuh tgk muka aku..

    • cibik burukz on May 5, 2010 at 2:25 pm
    • Reply

    gua baru dapat semalam,mat kacau punye sms pun gua belum sempat mentelaah

    • Kuchiki Shiroyi on May 5, 2010 at 3:28 pm
    • Reply

    Ada isi yg V.I.P related x inside???

    • pendita_gila on May 5, 2010 at 5:27 pm
    • Reply

    kuchi

    ada laa…tajuk utama lagi

    capar

    gua sasmpai ugut makcik yang jual ni…gua syak dieorg sabotaj gua xnak bagi beli

    luahan hati mat kacau btol2 kacau kan hahahah

    • carragher27 on May 5, 2010 at 6:12 pm
    • Reply

    petang ni kalau takde jual lagi memang nak kena cucuk hidung mamak yang jual tu..

    • kradillion on May 5, 2010 at 10:39 pm
    • Reply

    aku kenal tuan punya kereta cresta tu….

  1. Gua tak kenal sapa-sapa sebab mata gua dah kuyu. Sambung esok.

    • azwan nbs on May 5, 2010 at 10:51 pm
    • Reply

    pemalas…

    • chot on May 6, 2010 at 5:04 am
    • Reply

    salam… apeda sms mat kacau samer da dgn isu yg lps, dkt s[rh tuh.. hampeh tol r

    • Sekeru Longgaq on May 6, 2010 at 7:57 am
    • Reply

    mat xkan sms pun nak copy and paste..

    • on May 6, 2010 at 9:19 am
    • Reply

    setelah penat mengembara keseluruh mesia mencari MK…akhir berjumpe jua smlm disebuah kedai majalah yg mmg tiap2 bulan gua beli MK kat dier…

    • jual air soya on May 6, 2010 at 7:12 pm
    • Reply

    mat kacau emo….
    aku bru dpt beli,pas exam…

    • GABAN on May 6, 2010 at 7:40 pm
    • Reply

    nape majalah ni lambat btul sampai kemaman? masuk ni dah 6 kali aku ke cari kat kedai… smua kata tak sampai lagi ….. hampeh tol la… takey kedai dah nak muntah tengok muka aku… dah la masuk kedai tanya majalah tu je, acap kali plak tu…..

    • GABAN on May 6, 2010 at 7:41 pm
    • Reply

    nape majalah ni lambat btul sampai kemaman? masuk ni dah 6 kali aku cari kat kedai… smua kata tak sampai lagi ….. hampeh tol la… takey kedai dah nak muntah tengok muka aku… dah la masuk kedai tanya majalah tu je, acap kali plak tu…..

    • on May 7, 2010 at 9:14 am
    • Reply

    …..best isu125 kali ni…..mat kacau meluahkan perasaan yg terpedam sekian lama..kat ruang sms…sedih…matpon pujuk la mat kacau..jgn tutup ruang sms…kete2 smua ngetop,best,power…best la segala2nya…..OLSKOOL RULES!……….

    • on May 9, 2010 at 1:50 pm
    • Reply

    tebaek..!!da abis bace pon..

    • man rest on March 15, 2011 at 1:52 am
    • Reply

    adoiii bulan nie punya aku x sempat sambar la da bis. lama sgt tggu last2 nyonya kdai buku tu kata sula tarak…

    • serah on November 11, 2012 at 9:26 am
    • Reply

    salam bro..charade g11 punya xde k??

    • ketam on July 12, 2013 at 10:20 pm
    • Reply

    berapa lama kereta boleh dipandu pada 110km/jam tanpa henti?

Leave a Reply

Your email address will not be published.