Majalah KERETA 120!

dis2009kereta120

Gua tak tau ar apa cerita MK bulan ni.  Gua beli pun tak lagi, gua sibuk dengan urusan dunia tapi gua dah minta Mat Kacau hantar 13 dozen bagi gua. Gua dapat percuma pastu kalau jual balik kirala RM6.50 darab 13 dozen berapa. Mau tak senang gua, 3 minggu gua makan k ep c percuma. Pizza apatah lagi kan.

Kalau tempat lu orang tak sampai lagi, mungkin pengedar tu raya haji tak habis lagi.

Babai.

Ikhlas,

-Matpon-

Silakan kongsi:

34 comments

Skip to comment form

    • zulkim on December 2, 2009 at 11:02 pm
    • Reply

    pergh inilah yang aku tunggu-tunggu….
    yeehaaaa

    • zulkim on December 2, 2009 at 11:04 pm
    • Reply

    pergh inilah yang aku tunggu-tunggu….
    yeehaaaaaa

    • LooLaapaLooza on December 2, 2009 at 11:07 pm
    • Reply

    esk kna p usha line kdi mag nie…sibuk hal dunia lupa nk p bli lak….

    • exJAVANESE on December 2, 2009 at 11:21 pm
    • Reply

    waa… dh kua!!!!!!!! Sok gak gua g beli!!!!

    • ola on December 2, 2009 at 11:50 pm
    • Reply

    area rumah aku tk smpi lagi laa…lembab tol

    • Han on December 2, 2009 at 11:57 pm
    • Reply

    hohoho..

    kereta kegemaran gua keluar lagiiikkk..

    saspek la lu orang majalah kereta!!

    • kete_hitam on December 3, 2009 at 12:19 am
    • Reply

    tyt…………

    • gunners on December 3, 2009 at 4:45 am
    • Reply

    ye ye… dah klua…. nak kene beli……

    • nelza on December 3, 2009 at 8:54 am
    • Reply

    adoi…aku kena pindah sabah… mana nak carik mag neh..

  1. saya mesti pilih!

    • stokeboi on December 3, 2009 at 9:32 am
    • Reply

    baik punye

    • alang saro on December 3, 2009 at 11:27 am
    • Reply

    bila nak smpai tempat aku…

    • alang saro on December 3, 2009 at 11:28 am
    • Reply

    da sape2 nak jual kete ni..?

    • hantukete on December 3, 2009 at 12:22 pm
    • Reply

    macam best je guam mesti beli ni

    • hantukete on December 3, 2009 at 12:23 pm
    • Reply

    macam best je gua mesti beli ni

    • on December 3, 2009 at 12:47 pm
    • Reply

    Gua carik kat kedai dari minggu lepas tak sampai2 lagi tokey kedai tu ckp…Ape hal ni?…Raya Aji sampai tak ingat dunia..

    • pelug on December 3, 2009 at 2:47 pm
    • Reply

    pipi dah berenti kierja ngan majalah keta….nampaknya cam dah xde humor dah dalam majalah nie…apepon gua musti beli

    • en.amat on December 3, 2009 at 3:02 pm
    • Reply

    soal ckp lidah boleh bohong,,,
    soal rasa lidah tidak boleh bohong

    • on December 3, 2009 at 3:25 pm
    • Reply

    gua pon blom dpt kn lg..

  2. pehhhh..
    pesal kat tempat gua MK tak sampai2 lagi ni??
    selalu tak penah lambat mcm ni ponnn..
    bikin hati gua panaSSS jek..
    mersing ohh mersing…huh!!

    • on December 3, 2009 at 6:30 pm
    • Reply

    tak miss..

    kat meja aku dah pnuh MK ni..

    dari bulan 1 wei..

    cuma aku miss bulan 2 ngan 3..

    gi cari gak..nsib bek mamat kat pasar malam ade jual majalah2 2nd hand..nampak plak MK bulan 2 ngan 3..

    • on December 3, 2009 at 7:32 pm
    • Reply

    mane aku nk carik MK……matpon, tolong hntq sebuah kat aku…aku dok bwh tanah ni…

    • exJAVANESE on December 3, 2009 at 11:51 pm
    • Reply

    Gua sokong lu, Tuan Editor!! Xreti, tpi buat2 pandai!! Mgg tepat slogan anda!!

    • zick85 on December 4, 2009 at 8:20 am
    • Reply

    Thanks baii & bad cos amik jgk 86 maroon ni walaupun sda magrib hehe

    • on December 4, 2009 at 1:31 pm
    • Reply

    best mag kete kali ni…………ade ae86 aku mnat gile ngan kete ni…….thankz bai n bad………..

    • Alvanza on December 4, 2009 at 7:31 pm
    • Reply

    Dah kelualah. Gua mesti carik nie

    • Han on December 4, 2009 at 9:25 pm
    • Reply

    cayalah majalah KERETA
    sumer kereta smart2 dalam keluaran nih
    tabik spring!!

    • jeremy_kapur on December 4, 2009 at 10:18 pm
    • Reply

    ini yg gua tunggu…hari2 gua tgk kt kedai majalah tp lom sampai

    • angelmaycry on December 5, 2009 at 9:25 am
    • Reply

    gua pun 2-3 kali sehari pigi tgk kedai majalah.. smpai aci tu pun dah kenal aku.. dari jauh lagi dia dah gelengkan tngn tanda MK tak de lagi..

    • Rotary on December 5, 2009 at 10:17 pm
    • Reply

    cantik jak korg pnye interface…abis gempak seh korg pnye grafik designer…tarbaik maa bukan tarabaekk

    • azwan nbs on December 7, 2009 at 8:42 pm
    • Reply

    cantik memang cantik tapi lum dpt beli lagi la….duit tak de…sesiapa kat sini le tlg belanja tak….

    • Rotary on December 7, 2009 at 9:24 pm
    • Reply

    aphal sket sangat kuar artikel sal keta wankel rotary…dak2 malaysia x minat main keta2 spesis ni ker?

    • zero on December 7, 2009 at 11:52 pm
    • Reply

    wankel rotary?? huh rare lah kat malaysia bro rotary..biase kitaorg main engine biase je.. 4 lejang .hehehe..

    bro pakai rotary ke?? emm paki rx8 heh..

  3. Terima Kasih Atas liputan MEMBINA Anda mengenai Tawau Drag RACE! korang berjaya MEMBAKAR PETROL di ati mekanik kampung2..

    dkt 3 taun gua war2kan TAWAU DRAG di alam maya secara UG!
    akhirnya bejaya jg mengundang HANTU KERETA tanah melayu utk membuat liputan kat KAMPONG HALAMAN gue,,,,

    editor kampong2
    KUKU BESI – tawau
    utk dptkan KLIMAKZZZ di TAWAU lawatlah
    http://www.youtube.com/user/tawaudrag
    http://www.youtube.com/user/kukubesi
    http://tawauclassic-bike.blogspot.com/

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.