Land Rover Defender X-Tech Limited Edition

Land Rover Defender X-Tech Limited Edition 2011.01

Land Rover Defender adalah trak yang sangat popular dan masih diproduksi hingga kini dengan salah satu kilangnya di Malaysia. Dan untuk menyegarkan lagi produk ini Land Rover telah melancarkan Defender X-Tech Limited Edition.

Land Rover Defender X-Tech Limited Edition 2011.02

Menjadikan X-Tech LE istimewa ialah warna Silver Zermatt dan dikontrakan dengan warna hitam pada bumbung dan arca roda. Lebih istimewa buat pertama kalinya Defender dipasangkan roda warna hitam kilat bersaiz 16 inci jenama Saw Tooth bersesuaian dengan imej ceranggah [rugged] trak ini.

Land Rover Defender X-Tech Limited Edition 2011.03

Defender ini dikuasakan oleh enjin diesel common-rail bersesaran 2.4 liter dengan tork setinggi 360Nm untuk prestasi yang kuat setara dengan imejnya yang lasak. Defender X-Tech Limited Edition akan mula dijual bermula Mac 2011 pada harga GBP24,995.

Sumber: Newspress

-Mak Uia-

Silakan kongsi:

7 comments

Skip to comment form

    • HeLMi on 19/01/2011 at 3:17 PM

    Gua mase kecik2 selalu naik Land Rover ni sbb bapak gua drebar JKR…hehehe

    • belalang_kontot on 19/01/2011 at 8:11 PM

    plet die taun 91 ni…saing2 saga megavalve…ekeke….

    • audi on 19/01/2011 at 10:16 PM

    mahal gak rege dia ni..

    • azwan nbs on 20/01/2011 at 11:38 PM

    kalo keje jkr dapat la rase ye tak…

    • pelug on 21/01/2011 at 9:38 AM

    kat putrajaya gua ada nampak land rover kaler silver..

    • bawang on 23/01/2011 at 3:04 AM

    hahaha..belalang kontot…memang steady statement lu..tp gua cam minat jer kete nih

    • nuad on 20/08/2011 at 9:47 AM

    wa pun selalu tengok sb bapak wa polis. tapi wa tak berani naik sb itu land rover bawa orang mati..

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.