Kia Picanto Baharu Bakal Dilancarkan Sebelum November 2013

Kia Picanto 2013.01

Dengan kos sara hidup yang semakin tinggi dan mencabar, rakyat memerlukan suatu penyelesaian mobiliti yang efektif dan menjimatkan. Untuk itu Kia hadir memberi antara jawapan yang diperlukan dengan pengenalan Picanto generasi baharu. Model di dalam segmen A dan bersesaran 1.2 liter itu jimat bahan api dan sesuai sebagai kereta pertama atau pun untuk mereka yang mahu menggantikan kereta sedia ada dengan penggunaan bahan api yang tinggi.

Dikatakan juga Picanto baharu mempunyai tanda harga mampu milik dan pada masa yang sama menepati citarasa masa kini. Walaupun dengan saiz kompak namun ianya dilengkapi dengan ciri-ciri yang biasanya ditawarkan pada kereta mewah di antaranya enam beg udara, empat brek cakera dan lampu nyalaan siang LED (DRL), akses tanpa kunci dengan butang penghidup enjin, bluetooth dan butang kawalan audio pada stereng.

Kia Picanto baharu lebih panjang dan besar berbanding model sebelum dan turut menawarkan lebih keselesaan kepada penumpang termasuk peningkatan 25% saiz ruang kargo.

Dengan harga bernilai untuk wang dan ciri-ciri premium, Picanto baharu bakal ditawarkan dengan harga kompetitif berbanding pesaing lain di dalam segmen. Dengan tagline “All in smALL”, Picanto baharu bakal membuktikan suatu yang bagus boleh didatangkan di dalam pakej yang kecil.

Model itu bakal dilancarkan sebelum November depan.

Silakan kongsi:

1 comment

    • lateh on 10/10/2013 at 8:46 AM
    • Reply

    dgn mirage mana lg besaq…..

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.