Honda Malaysia Menawarkan Khidmat Jualan dan Pemasangan Filem Cermin di 82 Pengedar Seluruh Negara

Honda City 2015.03

Honda Malaysia Sdn. Bhd. (HMSB) kini menawarkan khidmat jualan dan pemasangan filem cermin kepada kesemua pelanggan Honda. Pelanggan yang membeli kenderaan baharu Honda mempunyai pilihan untuk memasang aksesori tersebut pada harga mampu milik.

Terdapat empat jenis filem cermin seperti berikut:

Tint Films

**Price

***3M – Horizon Safety

RM1,500

Ecotint – Ray Barrier 4

RM1,500

Ecotint – Ray Barrier 6

RM2,100

Ecotint – Ray Barrier Premier 6

RM2,800

Kedua-dua jenama filem iaitu 3M dan Ecotint dipilih selepas melalui proses pemilihan ketat bagi memenuhi kriteria kenderaan Honda. 3M mengimport filem dari Jepun dan Korea manakala produk Ecotint pula dibuat oleh Sumitomo Osaka Cement Co., Ltd di Jepun. HMSB percaya filem berkualiti tinggi ini mampu untuk memberi keselesaan kepada pelanggan dan pengalaman memandu yang selamat. Filem tersebut dapat melindungi pemandu dan penumpang dari cahaya matahari dan menjadikan dalaman kereta lebih nyaman. Selain daripada itu, filem yang digunakan juga berupaya menahan cermin daripada pecah dan melayang ke arah pemandu atau penumpang.

Filem yang ditawarkan mempunyai pelbagai ketebalan dan tahap boleh tembus cahaya yang mematuhi peraturan JPJ. Filem tersebut juga tidak mempunyai kekangan terhadap penggunaan GPS dan Smart Tag. Selain daripada itu, waranti 5 tahun yang ditawarkan juga boleh dipindah milik jika kenderaan dijual di samping khidmat lepas jualan diseluruh negara dan tempoh pemasangan yang pendek. Sesuatu yang menarik berbanding pemasangan di luar, filem yang dipasang telah dipotong terlebih dahulu mengikut ukuran standard kenderaan Honda seterusnya menjamin proses pemasangan berkualiti dan masa yang lebih pendek.

Dengan tawaran ini, pelanggan Honda boleh menikmati kemudahan yang ditawarkan 82 pengedar Honda di seluruh negara. Dengan tambahan perkhidmatan ini, HMSB meneruskan komitmennya untuk memberi khidmat lepas jualan terbaik kepada pelanggan di samping menjamin kepuasan pelanggan dan menambah keistimewaan di dalam proses pembelian kenderaan Honda.

Tinted Honda 2015

**All prices are inclusive of 6% GST. Terms and conditions apply.

***Only available in Peninsular Malaysia.

Note: Under the regulations of the Road Transport Department (JPJ), Front windscreen must have more than 70% VLT and Side & Rear windscreen must have more than 50% VLT.

Silakan kongsi:

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.