Honda Malaysia Melancarkan Kah Motor Selayang – Pusat 3S Terbesar Honda

Pic 1 - The New Kah Motor Selayang

Selayang, 12 Mei 2014 – Honda Malaysia Sdn Bhd pada hari ini secara rasminya membuka pusat pengedar baharu di Selayang dan juga melancarkan Identiti Korporat (CI) yang baharu untuk pengedar di seluruh Malaysia. Kah Motor Selayang adalah pengedar pertama yang menggunakan identiti tersebut yang menawarkan perkhidmatan premium kepada pelanggan.

Pelanggan adalah fokus utama di dalam pengenalan CI baharu Honda. Kemudahan, keselesaan dan pengalaman pelanggan adalah kunci utama dan Honda Malaysia berharap untuk memperolehi kepuasan pelanggan di dalam setiap aspek melalui fasiliti yang cemerlang, peningkatan produktiviti dan rekaan moden.

Rekaan baharu pusat pengedaran Honda melibatkan tiga bahagian utama iaitu wajah depan dan luaran, interior dan ruang servis. Terdapat beberapa kemudahan yang boleh dinikmati pelanggan seperti ruang rehat, sudut kanak-kanak dan bilik penyusuan dan ruang kerja eksekutif.

Kah Motor merupakan jenama yang tidak asing lagi dengan Honda sejak 60an lagi dan pusat baharu di Selayang adalah seluas 157,000 meter persegi di mana sebanyak RM30 juta dilaburkan untuk pusat 3S ini termasuk pembelian tanah, bangunan, fasiliti dan peralatan. Pusat terbaru itu mempunyai 28 ruang servis dan boleh menyelenggara 140 kereta sehari dan ini termasuk servis pantas dan tayar.

Honda Malaysia mensasarkan untuk membuka 90 pengedar sehingga tahun 2015. Sehingga kini, terdapat 75 pengedar Honda di Malaysia di mana 71 daripadanya adalah pusat 3S dan 4 pusat 1S.

Silakan kongsi:

1 comment

  1. Selamat untuk perasmian pejabat pengedar baru honda di Selayang dengan penggunaan IC pertama. Semoga berjaya selalu untuk honda

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.