GIVI Perkenal Kotak Motor Baharu!

Selain daripada topi keledar dan kunci tambahan, kotak motosikal memang menjadi salah satu aksesori penting. Kalau tak ade box, mana nak letak helmet dan baju hujan dengan selamat. Betul dok?  

Cakap pasal kotak ni, jenama paling popular pastinya GIVI. Jadi, sebagai menambah rangkaian produk sedia ada, GIVI Asia baru-baru ini memperkenalkan dua kotak untuk dipasang di motosikal anda.  

Dikenali sebagai E30RN dan E350RN, kedua-dua kotak itu boleh menampung beban sehingga 3 kilogram. Apa yang membezakannya adalah kapasitinya. Maksudnya, satu kecik dan satu lagi besar sikit.

Selain itu, pembias cahaya (reflector) juga telah dipertingkatkan. Feadahnya benda itu adalah bagi membuatkan pengguna jalan raya yang lain menyedari kehadiran anda.

Kotak E30RN and the E350RN didatangkan dengan jaminan global GIVI selama setahun. Untuk menikmati jaminan itu, GIVI mencadangkan supaya kotak tersebut dipasang menggunakan sistem monorack yang dihasilkan oleh GIVI.

Kalau berminat, kotak-kotak tersebut boleh diperoleh di pengedar GIVI berhampiran anda.  E30RN ditawarkan pada harga RM164 dan E350RN yang lebih besar boleh dimiliki pada harga RM245 seunit.

-Syuk-

Silakan kongsi:

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.