Gambar Risikan: Perodua Myvi Baru?

Perodua Myvi ke ni.01

Sedar tak sedar Perodua Myvi dah berusia atau hampir 5 tahun. Di atas jalan raya beratus ribu unit bahkan menjadi kereta terlaris Malaysia sejak beberapa tahun. Rasanya memang dah sampai waktunya Perodua Myvi diganti dengan model baru kan?

Sumber: Funtastickodesign.wordpress.com

-Mak Uia-

Silakan kongsi:

20 comments

Skip to comment form

  1. elok latuh, mmg dh smpai waktunya.

    • enahmadfikri on 19/10/2010 at 2:04 PM

    rasanyanya ni memang passo kan? bleh jadi gak ni myvi relacement..

    • belalang_kontot on 19/10/2010 at 5:01 PM

    1.5?

    • yuri on 19/10/2010 at 8:13 PM

    aah… D54T 1.3 & 1.5
    1.5 enjin avanza klo xclap

    • belalang_kontot on 19/10/2010 at 9:08 PM

    yuri:owh…ok..

    cam kat salak tinggi-nilai je ni…..hehe

    • adie on 19/10/2010 at 9:44 PM

    Waaaa…makin mnggila la myvi kat atas jalan pasni..

    • HeLMi on 19/10/2010 at 10:10 PM

    Ala…kompom salin passo je ni…pastu tukar sana sini skit…letak emblem perodua…setel…

    • azwan nbs on 19/10/2010 at 10:12 PM

    lebih kurang same je ngan myvi yg sedia ade kat jalan raye skrang nie…

  2. bosan?teknologi pe dia pki?jepun?malaysia?tp tetap laku,rakyat malaysia skrg pkr jimat mnyk,bleh jln jauh..dh okey dh..

    • C27 on 20/10/2010 at 8:02 AM

    Sepat mesti suka..Myvi dia ada DVVT..

    • sepat on 20/10/2010 at 1:14 PM

    beli myvi banyak2 yea kawan2 nnt daerah rawang akan dpt tempiasnya keh keh keh keh

    • basikal on 21/10/2010 at 2:22 PM

    basikal suka kan ini……….

    • tuan farhan on 21/10/2010 at 8:41 PM

    cuba perodua buat myvi ngan K3VET tgk….mesti laku mcm goreng pisang panas…

    1. Betul juga tu, gua setuju.

  3. hodoh gelo

    • megat putra kuning on 23/10/2010 at 12:45 PM

    alaa kalo nk kompare ngan savvy(sawi)…cun ai yg ni ha…suke le sepat…oit sepat…jom kita g book myvi….

    • bmw (budak muda wei) on 24/10/2010 at 12:42 AM

    ni kt jepun da kuar la.try search cfrm ade.member aku kje kt produa gtau da kuar prototype myvi sedan 1.5.tp xsure kuar ble.

    • akumasihbelajar on 05/11/2010 at 1:07 PM

    mmg myvi baru.. next year around may or jun kuar r keter ni…

    sumber : spupu gua dah buat safety check kreta ni hehehe!!!

    • wan buih on 28/11/2010 at 9:02 PM

    cantik tapi maybe harga mesti mahal gila,nama je keta msia, kerajaan suh belilah brangan buatan msia tp mahal cam keta import aku teringin satu hari nanti suma brand keta kat msia ikut spec harga keta kat u.k

    • princess bavieryan on 03/08/2011 at 11:03 PM

    cm besa ja pun xda y baru…ee cuba try wat bentuk lekir..baru kac rendah bamper d depan kn bgus..warga2 PROTON tolg buat k..t sa jd urg ptma y beli…

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.