Gambar: Proton Inspira

Proton Inspira 2010-13

Hits Proton Inspira adalah antara yang tertinggi dalam GT, cerminan yang model ini popular. Dengan tema Yang Bijak Memilikinya saya rasa Inspira menepati kempen yang dilaungkan.

Inspira adalah kereta sedan dengan interior luas, selesa, kejuruteraan Jepun dan paling penting dijual pada harga tempatan – faktor penjualan terbesar. Ringkas cerita, Mitsubishi dengan lencana Proton.

-Mak Uia-

Silakan kongsi:

9 comments

Skip to comment form

    • azwan nbs on 02/01/2011 at 10:23 PM

    kete nie memang best…dalam dia punye luas…..ckp pon bole berdengung….selese wooo…pakkal le mahal…..

    • Matpon on 02/01/2011 at 11:44 PM

    Yelah gua tau ar Veyron kecik

    • encik on 03/01/2011 at 1:23 AM

    matpon,Veyron lu ade brape pintu??

    • riz on 03/01/2011 at 4:12 AM

    apasal dekat but belakang tu Persona plak

    • jelapangPadi on 03/01/2011 at 8:55 AM

    gua dah bertemumuka dgn inspira di jalanan…

    • belalang_kontot on 03/01/2011 at 9:53 AM

    kaler ni la semalam gua betembung ngn inspira…eh, ape punye ayat la gua gune…huhuhu….

    • HeLMi on 03/01/2011 at 3:58 PM

    pakat la gaji gua kecik tak mampu nak paki inspira ni…kalo tak dah lama gua order…

    • smut_liar on 04/01/2011 at 9:44 PM

    harap2 dpt lah bank luluskan loan gua…

    • 6posen on 06/01/2011 at 9:16 AM

    …hnya mmpu tgok gmbo…

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.