Gambar: Perhimpunan Skyline 2010!

P1000332

Pada 19 Jun 2010, geng-geng Skyline seMalaysia ada anjur perhimpunan tak rasmi di Putra Heights, Selangor. Perhimpunan ni berjaya menarik lebih kurang 50 buah Skyline dari model R32 hinggalah ke model R35. Ada yang datang dari Muar hanya semata-mata nak join sekaki. Tak ada apa-apa aktiviti lain pun dianjurkan, hanya minum-minum teh tarik tapi semangat pemilik Skyline datang berhimpun memang terbaik.

Ada jugak beberapa model Skyline yang boleh kira spesis rare yang datang macam sebuah versi R34GTT Tommy Kaira, satu R33 GTR dengan bodykit ORIGINAL Top Secret dan sebuah R32GTR asli yang memang cukup susah nak jumpa kat sini. Geartinggi ucapkan tahniah kepada penganjur dan jangan lupa jemput kami lagi.

Enjoy gambar-gambar nih!

-Amid-

Matpon: Ok. Nanti gua jemput lu Gath Veyron. Babai.

Silakan kongsi:

22 comments

Skip to comment form

    • on 29/06/2010 at 12:57 PM

    Pergh…best2… R34GTR kete idaman gua…

    • lancer ck on 29/06/2010 at 1:49 PM

    ape ada hal dtg jauh2… bukan ada masalah padadiaorg agaknye… duit bersepah dalam bank agaknye…

    • keril on 29/06/2010 at 2:11 PM

    salah sebuah R tiga tiga team rattlezasia dari muar ada join jugak. piu piu.

    • gilamyvi on 29/06/2010 at 2:41 PM

    mmg terbaik…
    salah satu keta yg aku minat..
    dh pakai keta mewah,sejauh mana pun bleh dtg gak huhuhu

    • exjavanese on 29/06/2010 at 4:05 PM

    waaaaaaaaaaaa……best gile!!!!
    wehh amid,aku ade dtg ari tu, bwk naza GTR..smpai ati korg xbgi aku join..huhuhuhu

    • on 29/06/2010 at 6:06 PM

    pe dehal muar-selangor 6piston kejap jer..
    hehehe..geng jahat sdn bhd ni..

    • azwan nbs on 29/06/2010 at 8:30 PM

    pehhhh…
    ade GTR-R35 tu….
    rugi tak dpt pegi…

    • ex-Z2H on 29/06/2010 at 9:46 PM

    Gambar R33 hitam yang first tu milik seorang drifter fanatik Nissan. Kat garaj rumah dia jer ada 4 buah kereta Nissan termasuk keta ni. Yang lain tu adalah kereta drift dia- R32 GTS (baru masuk enjin V8) dan sebuah Silvia S13 drift ready (tuned by HKS). Lastly, adalah MPV Nissan ElGrand..:P

    • belalang_kontot on 29/06/2010 at 10:21 PM

    skyline kpgc-10 takde ke?

    • jelapangPadi on 30/06/2010 at 9:14 AM

    gua dah ckp selingan mata matpon ari tu ialah gath skyliner yg ni la…

    aiya matpon…lu lagi mau ckp talak betui ka…

  1. R34GTR…legend!!ferarri?hipokrit!!xlaju pon…hehehe long live R34GTR!!!!!

    • sepat on 01/07/2010 at 1:38 PM

    r34 GTTS berapa yeaa skrg heheh..GTR mahal benau.. gua teringin nak merasa ride mcm ni tapi bini wa tak suka 2 pintu.. so myvi ajelaa sampai bila2 kih kih kih

    • pelug on 02/07/2010 at 5:17 PM

    satu hari nanti pasti gua akan join…

    • gunners on 02/07/2010 at 9:33 PM

    peh,ada r34 v-spec ii nur….. giler ah…..

    • jr vr4r on 09/07/2010 at 2:08 PM

    sya syng korang………

    • jr vr4 on 09/07/2010 at 2:10 PM

    kereta pujaan hatikuuuuuu……….uhuhuhhuhahaha

    • Skyevil069 on 20/07/2010 at 11:38 PM

    Suatu hari nnt aq akn j0in gr0up 2 dgn r34 gtr gua hahaha

    • kancil ex660 on 04/08/2010 at 10:48 AM

    r35 upgrade hks gt6oo melelehhh….

    • apai jb on 16/09/2010 at 2:40 PM

    skyline pkai body kit mira….
    kejadah ape aq nie….

    • kingshah on 14/05/2011 at 5:20 PM

    KPGC110 x di jemput ke??

    • megatputrakuning on 10/09/2012 at 11:11 PM

    mane gambo nih???ok gua pon nk komen lgi….sape yg nk sembang audi tt kat cni?giler ke pe??org2 hipokrit cam jeremy clarkson je pki audi tt nih….LONG LIVE R34GTR!!!

    • sepat on 12/09/2012 at 10:33 AM

    tetiba gua setim nak beli PS3 ..dah 4 tahun tak layan.. main GT4 ke layan Initial D best gak ni hehe

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.