Matpon

11 Comments

  1. assalamualaikum…
    first time komen blog ni…
    nak ucap syabas kat tuan punya blog kerana menambahkan lg kumpulan blog automotif berbahasa melayu:)
    dan gaya penulisan kt dlm blog ni mcm familiar dgn satu majalah kereta tu…orang yg sama ye?
    keep it up geartinggi!…
    kalau aku nak hantar gambar2,photoshop2 utk share kt sini boleh?

    petronas,terus maju dan harumkan nama negara di pentas dunia!!

  2. sagaKNIGHT
    betul la tu…majalah mempelam… [jangan matpon marah gua sudah]

    • YE BAGUS2, SAPA YANG PUJI GUA TU GUA PUJI BALIK!!!

      DENGAR TU KAWAN2!

      Siapa yang nak hanta bahan gua tade hal tapi hati2 lu orang jangan anta gambar ciplak n photoshop pirate kalau x,x pasal gua kena ceramah ngan bos gua nanti gua yang panas telinga. Mana gua nak cari mc hospital kerajaan nnt.

      KALAU HANTA DUIT GUA LAGI TAK KISAH OK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *