F1: Michael Schumacher Kene Dende Boh!

177909878-2032151752010

Dok pasa-pasa Encik Schumacher ni kene dende ngang oghang FIA. Dok pahang setarang aku nappe dalang F1 pun dok leh motong.

Doh nok wane gu. Sekali sekali cakak terengganu memang molek. Bile boh mite buat keje kita kene la buat ke guane.

Foto: Mercedes GP

-Matpon-

Matpon

14 Comments

  1. pelaq hang mat,cheq haram xphm,hang mai aloq staq,kepala hang aku putaq…

  2. gua dah sms schumacher….dia kata saje jer nak kasi panas line sket….

    • biasele boh, member aku rama orang sane, ke mung nok denga aku cakak sarawak buleh

      awok awok dok pahang senang jer…mung buke google translate pah mite die translate bereh boh

  3. Dok seke starang mung panda cakak ganu…aku suke selok pasa skutu dok pahang stabok cakak ganu hahaa

    • Memangla aku kabo doh suh cari di google translate, awok-awok tak mboh cayye, doh mung nappe pelik sangat name, kadir kadiri, sedak name supe kupulang rock, ke mung ni nyanyi rock

  4. Pelik guane pulok…doh arwoh ayoh aku wi name ggitu doh…dulu aku masuk gok kupulang rock mase zamang kkoloh doh suare aku dok rok cetong aku kene pecak ahh

  5. matpon, lu dpt ngorat awek ganu ke?lu ni matpon, tiara je ganas, tp dlm ati ade taman….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *