ETCM MEMPERKENALKAN NISSAN SYLPHY TALAAN IMPUL

Nissan Sylphy Impul 2014.01

Kuala Lumpur, 15 Ogos 2014 – Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd (ETCM) telah menambah elemen sporty ke dalam rangkaian produknya menerusi pengenalan model Nissan Sylphy Talaan IMPUL.

Varian baharu ini diperkenalkan selepas pelancaran Sylphy serba baharu ke pasaran Malaysia pada April lalu. Sylphy serba baharu menyertai X-Gear, Grand Livina dan Almera sebagai model yang menerima talaan IMPUL di Malaysia. IMPUL merupakan sebuah syarikat talaan Nissan dari Jepun yang kaya dengan warisan sukan bermotornya. Ia meningkatkan aspek estetik dan prestasi model-model Nissan melalui aksesori-aksesori yang menerima kejuruteraan IMPUL.

Antara ciri yang menyerlah pada Nissan Sylphy Talaan IMPUL ialah bampar spoiler pada bahagian hadapan dan belakang, skirting sisi serta rim aloi bersaiz 17 inci dengan teknologi rekaan roda terkini. Varian itu 25mm lebih rendah berbanding model standard. Ia juga dilengkapi wing spoiler yang menjadi signatur IMPUL dan berfungsi mengoptimumkan aliran udara. IMPUL Sports Springs pula menawarkan pengalaman pemanduan yang lebih lincah dan responsif, sekali gus menambah elemen sporty ke dalam varian terbabit.

Nissan Sylphy Impul 2014.03

Ketika memperkenalkan Nissan Sylphy Talaan IMPUL, Pengarah ETCM, Dato’ David Chen berkata, “Kami di ETCM teruja untuk memperkenalkan varian Nissan Sylphy talaan lMPUL yang lebih sporty kepada para pelanggan. Dengan karekteristik dan kelincahan yang telah dipertingkatkan, ia pastinya mampu menawarkan pengalaman pemanduan lebih dinamik. Bagi memperkenalkan varian baharu ini kepada orang ramai, Nissan Sylphy Talaan IMPUL akan membuat penampilan di Acara Pandu Uji Awam Sylphy dan Teana yang kami anjurkan di Desa Park City pada hujung minggu ini.”

Sama seperti Teana dan Sylphy serba baharu, Nissan Sylphy Talaan IMPUL boleh dilihat secara dekat serta dipandu uji di Acara Pandu Uji Awam Sylphy dan Teana. Acara tersebut akan diadakan di Car Park 2, Desa Park City pada 16 dan 17 Ogos 2014, bermula dari 10am hingga 10pm.

Para pengunjung juga boleh menikmati ‘Teana Car Theatre’ (Teater Kereta Teana) untuk merasai sendiri pengalaman sistem bunyi keliling Teana serba baharu. Sistem Audio Premium BOSE dengan sembilan unit pembesar suara itu menawarkan kualiti bunyi yang mengagumkan. Sebagai tambahan, hadiah-hadiah istimewa seperti sistem musik BOSE SoundTouch™ Portable Wi-Fi® (bernilai RM2,290)

Silakan kongsi:

1 comment

    • hassang on 16/08/2014 at 12:31 PM
    • Reply

    steady…

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.