Dec 22

DagangKar & Proton Malaysia: Lu orang dah klik?

DagangKarProtonMalaysia

Ok. Gua dengan rasminya rasmi DagangKar dan Proton Malaysia. Projek baru GT. Gua dah siap-siap buat artwork semua lu orang jangan komplen. Sapa tak masuk lagi dia tak sayang gua. Ekekekekekek.

Kalau lu orang nak tau moderator dia skru GT, gua tak campur. Nanti orang tak leh terima akal gua komen kat situ ekekekek.

Dah lu klik bawah:

DagangKar: Kalau lu nak meniaga atau nak beli part kereta.

Proton Malaysia: Kalau lu minat Proton.

Ok. tu je.

Sekian. Yang menurut perintah. Babai.

-Matpon-

Silakan kongsi:

7 comments

Skip to comment form

  1. tahniah… gua harap lu org boleh maju kedepan setanding web jual beli kat msia ni…

  2. wa dh klik….. wa nak buat link kt blog wa boleh???
    http://prodas.com/

  3. ok. sapa nak promote parts komisyen gua 90%. sekian.

  4. gua awal2 dah klik…sape blom klik…cpt2 klik

    • jelapangpadi on December 23, 2010 at 2:01 pm
    • Reply

    erk…gua blom klik,kt opis kene block…

    • belalang_kontot on December 23, 2010 at 4:25 pm
    • Reply

    gua takde fb…kalo ade mst gua da like..

    • prodas on December 25, 2010 at 11:35 am
    • Reply

    Gambar PANAS!! Exora Pelik dan Misteri di Gudang Proton!!

    http://prodas.com/2010/12/25/gambar-panas-exora-pelik-dan-misteri-di-gudang-proton/

Leave a Reply

Your email address will not be published.