Caltex Tawar Kad Debit dan Telefon Pintar

Sempena meraikan Hari Kemerdekaan Hari Malaysia, Caltex  telah bekerjasama dengan radio Era FM,  MY FM dan Hitz.FM untuk memberi  ganjaran kepada para pelanggan  setianya serta pendengar radio.

Peraduan Caltex Spot My Journey  Sticker Contest itu bermula sejak 3  September lalu dan akan berakhir pada 7 Oktober depan.  Ia menjanjikan  keseronokan, permainan dan hadiah  sehingga RM100,000 dalam bentuk  debit Caltex StarCard serta 15 unit  telefon pintar Samsung Galaxy SIII.

Tiada pembelian diperlukan. Untuk  menyertainya, anda hanya perlu  mendapatkan pelekat ‘Make way. I’m on  a JRNY 2 W1N’ (macam kat atas tu) daripada stesen Caltex terdekat dan pasukan peronda radio  terbabit. Pelekat dengan jumlah terhad  akan diberikan setiap hari. Langkah  seterusnya, tampal pelekat tersebut di  tempat yang mudah dilihat.

Pendengar radio boleh meningkatkan  peluang mereka untuk menang dengan  cara mengetahui lokasi pasukan  peronda. Sepuluh buah kenderaan  pertama yang memiliki pelekat  berpeluang menyertai permainan Get  My StarCard untuk merebut hadiah  bernilai RM150, RM100 dan RM50  dalam Caltex StarCard Debit.

 

Pemilihan secara rambang juga  dilakukan di stesen-stesen Caltex pada  hujung minggu. Pemandu yang dipilih  perlu menjawab soalan berkaitan Caltex  dengan betul untuk memenangi Caltex  StarCard Debit bernilai RM500.  Pemenang kemudian boleh menyatakan  interpretasi terbaik mengenai ‘Enjoy My  Journey’ untuk membawa pulang satu  daripada 15 unit telefon pintar Samsung  Galaxy SIII.

“Peraduan ini merupakan satu  peluang unik untuk  kami berinteraksi  dengan pelanggan menerusi pelbagai  saluran. Sama ada di atas jalan, radio,  dalam talian dan di stesen minyak,” kata  Pengerusi Negara, Chevron Malaysia  Limited, Jeremy Oh.

 -Syuk

Silakan kongsi:

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.