Bugatti 16C Galibier Concept!

Bugatti 16C Galibier concept

Gua saja nak tarik perhatian lu orang sebab asyik layan Proton Emas je. Gua pun rasa jaki je dengan Emas ni, kalau ikan emas tu boleh makan dah lama gua suruh goreng kicap lambang tak puas hati. Kalau lu orang nak tau, Bugatti pun layan kereta konsep juga kat Geneva. Kereta apa lagi yang gua reti tulis kalau tak Bugatti. Heh Heh Heh. Baii dengan Amid mana ada tulis kereta mahal macam ni.

Bugatti 16C Galibier concept

Dalam emel Bugatti pada GT, dia tulis 16C Galibier ni kereta 4 pintu paling eksklusif, elegan dan berkuasa dalam dunia. Lagi dia tulis kereta ni guna carbon fibre dan aluminium pastu cat warna Atlantic Black.  Design dia ikut gaya torpedo boleh tuju kat Mat Kacau, enjin 16 silinder 8 ribu besar gila besar 4WD dengan 2 supercharge. Nama Galibier tu datang dari gunung Alpine ke apa tah. Oklah, tu je gua faham, lain-lain bahasa Inggeris dia pekat sangat. Gua malas cari kamus. Gua malas nak tanya Mak Uia.

Bugatti 16C Galibier concept

Bugatti 16C Galibier concept

Bugatti 16C Galibier concept

Bugatti 16C Galibier concept

Lu orang layan je lah gambar. Orang putih kata a picture is a thousand words. Makna dia seribu patah perkataan.

Gua bagi pantun sikit, pisang emas di bawa belayar, mana nak sama dengan Bugatti sebuah. Hujan emas di negeri orang mana nak sama si Bugatti sebuah.

Babai.

Sumber: Bugatti

-Matpon-

Silakan kongsi:

22 comments

Skip to comment form

    • jual air soya on March 4, 2010 at 12:23 pm
    • Reply

    yess…gua first..
    mcm kne smbung je depan ngn blakag dia….
    tp lampu smart giler..

    • carragher27 on March 4, 2010 at 1:07 pm
    • Reply

    kena buat pertandingan pantun pasni..

    • montana on March 4, 2010 at 1:09 pm
    • Reply

    ekjos lapannn

    • chaoul on March 4, 2010 at 2:40 pm
    • Reply

    MUKA DEPAN DIA MACAM BUGATTI VEYRON EK…..WALAU PUN RUPA DIA AKU X BERAPA BERKENAN… TAPI KALAU DAPAT PAKAI, AKULAH OARNG PALING ENSEM KAT MALAYA…..

    • basikal on March 4, 2010 at 2:58 pm
    • Reply

    pisang emas dibawa belayar….
    proton emas di geneva…
    kete bugatti sangat cantik
    kat lampu depan ade sportrim….

    • azwan nbs on March 4, 2010 at 4:06 pm
    • Reply

    lampu dia cam mata org la……lebih kurang cam sportrim lak aku nengok…

  1. aku anti keter nie…Fuh!!@

    • on March 4, 2010 at 4:44 pm
    • Reply

    Kalo tgk dari depan time gelap…lampu dier…perghh…mcm harimau kumbang nak terkam jerk…

    • on March 4, 2010 at 4:45 pm
    • Reply

    Giler arghhh…Spotrim letak kat lampu depan tu Jo…

    • kete_hitam on March 4, 2010 at 5:02 pm
    • Reply

    tak lawa. keji.

    • on March 4, 2010 at 8:44 pm
    • Reply

    ekjos berbaris?mcm tut je..depan de mata2 lak..lagi nmpk tut..mcm gay..homosexual..

    • pendita_gila on March 4, 2010 at 8:55 pm
    • Reply

    gua sokong sepat….
    mat lebihkan kereta luar…xde semangat 1 malaysia

  2. chaoul,

    grill depan ‘batu nesan’ tu memang dah trademark Bugatti…diorang pun nak gak trademark yang ada kelas mcm BMW ngan hidungnya, Audi mahupun Mitsubishi…

    • Jamil Butang on March 4, 2010 at 9:59 pm
    • Reply

    Macam kereta mayat pun ada.

  3. Sapa kutuk gua tu maknanya dengki dgn gua.

  4. busuk…

    mat
    gabemen kate subsidi cansel
    ape komen lu org
    gua tertunggu2 idea BERNAS lu org

    • John Kumbang on March 5, 2010 at 3:23 pm
    • Reply

    BERNAS akan bawak masuk beras Siam untuk orang-orang kaya. Untuk orang-orang biasa, makan je Beras Vietnam…

    • Han on March 5, 2010 at 3:44 pm
    • Reply

    tak best..
    orang kaya je buleh pakai..
    kalo pakai nnti riak dlm hati..

    • Joule on March 5, 2010 at 8:45 pm
    • Reply

    Kete mcm ni xde jiwa..

  5. terinzal…

    • Hakata on March 6, 2010 at 1:23 pm
    • Reply

    aiyoo kawan ini keleta manyak lajuu woo..apa macam lu cakap ini keleta talak jiwa punya..(itu jiwa apa hoh?)

    • anon_nimbus on March 7, 2010 at 1:25 am
    • Reply

    macam ade aura x6 je design die..

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.