Benda-Benda Tak Boleh Blah Masa Raya [1]

SampulRaya02

SampulRaya01

Kah kah kah. Benda tak bole bla masa raya. Mat Saleh kata don’t judge book by it’s cover. Yeah yeah yeah. Ada lagi brader, life’s like a box of chocolate you don’t know what you get until you open it. Wah wah wah gua skiping.

Selamat hari raya geng gua minta maaf raya-raya ni. Lu org rasa gua ada can tak dapat triple payyy raya-raya macam ni.

-Matpon-

Silakan kongsi:

7 comments

Skip to comment form

    • pendita_gila on 11/09/2010 at 12:34 PM
    • Reply

    beb benda ni baru je mula tahun ni..ramai x tau lagi..n ramai gak budak2 dah terkena ekekekekek

    gua syak org yang mencipta ni frust sbb x dapar duit raya banyk2 ahahah

    • smut_liar on 11/09/2010 at 12:44 PM
    • Reply

    yg menggunakan sampul ni x matang lg ni…
    lain x pkir dlu sblum mengunakn…

    • pendita_gila on 11/09/2010 at 12:46 PM
    • Reply

    kesian kat budak2 yang mengharap kan

    • azwan nbs on 11/09/2010 at 12:53 PM
    • Reply

    skipping tu ape matpon…???

    1. Yelah tghari beraya ke manew??? Panas ni jo pekena laici juga ada baik

    • azwan nbs on 11/09/2010 at 11:39 PM
    • Reply

    tak beraye mat…panas…dok umah pekene fresh oren…petang tadi baru pegi raye kat baru berendam….

    • 5ruz on 12/09/2010 at 4:16 AM
    • Reply

    nak tripple pay keje la Starbucks,Coffe Bean,McD atau kdai2 yg tiap2 hari buka…!!!

Leave a Reply to azwan nbs Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.