Aksesori GearUp Untuk Perodua Axia

Perodua Axia GearUp 2015.06

Perodua baru-baru ini melancarkan jenama aksesori untuk kenderaannya yang dikenali sebagai GearUp. Opsyen ini memberi pilihan kepada pelanggannya untuk tampil dengan gaya tersendiri. Aksesori GearUp terdiri dari perkakasan dalaman dan luaran dengan harga permulaan dari RM260 hingga RM3,600.

“Aksesori ini adalah untuk pelanggan yang mempunyai citarasa unik dan boleh dipasangkan sebelum keluar bilik pameran,” kata Datuk Aminar Rashid Salleh, Presiden dan CEO Perodua.

Menurut beliau, nama GearUp dipilih bagi menimbulkan rasa kepada pelanggannya untuk menaik taraf model kegemaran mereka mengikuti citarasa masing-masing. Aksesori GearUp akan mula ditawarkan kepada pelanggan Axia bermula dari bulan April disusuli Myvi pada bulan Mei 2015. Pemilik model lain akan ditawarkan secara berperingkat pada masa depan.

“Perodua turut menawarkan liputan waranti untuk aksesori GearUp kerana kualiti dan keselamatan adalah keutamaan kami,” kata Aminar.

Perodua Axia GearUp 2015.07

Aksesori tersebut juga boleh didapati melalui pakej istimewa. Pelanggan dapat menikmati harga yang menarik (termasuk pemasangan dan CBP) melalui pakej aksesori yang ditawarkan. Sehingga 31 Ogos tahun ini, pelanggan dapat menikmati harga pengenalan istimewa serendah RM2,200. Aksesori GearUp boleh dipesan di 182 pusat jualan dan 183 pusat servis seluruh negara mulai sekarang.

Setakat 31 Mac 2015, Perodua telah menyerahkan sebanyak 60 ribu unit Axia sejak dilancarkan pada September 2014 dengan jumlah tempahan dari 15 Ogos 2014 hingga 13 April 2015 sudah mencecah 100 ribu unit.

Silakan kongsi:

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.