X-Style: Perodua Myvi 2011?

Perodua Myvi 2011 ke.03

Khabar angin Perodua akan melancarkan model pengganti Myvi pada tahun 2011 sudah bertiup kencang dan menjadi tradisi Perodua untuk mempamerkan model masa hadapan di KLIMS. Pada edisi 2006 Perodua mempamerkan Viva dan tidak ramai yang menjangkakan model itu adalah pengganti Kancil.

Perodua Myvi 2011 ke.02

Di sebalik keributan orang ramai mengenai Bezza Concept Perodua turut menjamu pengunjung KLIMS 2010 dengan X-Style. Boleh dijangkakan dibawah selimut kuning berkilat ini ialah Perodua Myvi 2011. Dengar kata interiornya cantik di samping kaya dengan aksesori.

Dengan rekod sebagai model paling laris selama empat tahun dan mungkin lima tahun berturut-turut, tiada masalah untuk model ini terus menakluk takhta jualan kenderaan di Malaysia. Produk Jepun dengan input dan harga tempatan, resipi yang sangat berjaya.

-Mak Uia-

Muhammad

17 Comments

  1. xyah bungkuih la…dah mmg passo generasi baru yg didowngrade.papepon guv move bg produa sbb design myvi 2011 ni lg cntik dr passo baru yg bulat tu

  2. tgk dari belakang dah nampak cam passo..so pasni bdk2 dah xyah nak kombet2 lagi

  3. kompom 1.5 pny..wa berani jamin..tunggu la..tp still myvi jugak..perodua bangkit cket lame2 org muak nnti,mkn xabis nnti..

  4. bungkus2 la best sket… baru gempak bila bukak nnt…
    apa le masalah korang ni.. bungkus pun leh jadi benda nak kecoh.. bukan diorang bungkus keta korang pun

  5. cukup la kejutan yg kami terima 2-3 menjak ni, xyah nak tambah2. buka je la bungkus tu… bungkus2 x best!!!!

  6. gua jamin maa ini keleta 1.5L, giv me 1, wa nk b0oking telus!apa susaah, ini kleta malaysia manyak mulah, x payah bikin pkir lama2, juz bli saja, dh puas pakai, kita buang saja laa…manyak senang w0oo

Kata Anda//