Dec 07

X-Style: Perodua Myvi 2011?

Perodua Myvi 2011 ke.03

Khabar angin Perodua akan melancarkan model pengganti Myvi pada tahun 2011 sudah bertiup kencang dan menjadi tradisi Perodua untuk mempamerkan model masa hadapan di KLIMS. Pada edisi 2006 Perodua mempamerkan Viva dan tidak ramai yang menjangkakan model itu adalah pengganti Kancil.

Perodua Myvi 2011 ke.02

Di sebalik keributan orang ramai mengenai Bezza Concept Perodua turut menjamu pengunjung KLIMS 2010 dengan X-Style. Boleh dijangkakan dibawah selimut kuning berkilat ini ialah Perodua Myvi 2011. Dengar kata interiornya cantik di samping kaya dengan aksesori.

Dengan rekod sebagai model paling laris selama empat tahun dan mungkin lima tahun berturut-turut, tiada masalah untuk model ini terus menakluk takhta jualan kenderaan di Malaysia. Produk Jepun dengan input dan harga tempatan, resipi yang sangat berjaya.

-Mak Uia-

Silakan kongsi:

17 comments

Skip to comment form

    • encikpadil on December 7, 2010 at 9:23 am
    • Reply

    xyah la bungkus2, bukak je la… xyah surprise2…

    • hasang on December 7, 2010 at 9:27 am
    • Reply

    Hehehe… bungkuih dok ada.. Wkwkwkkw..

    • Joule on December 7, 2010 at 9:29 am
    • Reply

    x style kot die punya design..
    keikeikei..

    • azwan nbs on December 7, 2010 at 11:57 am
    • Reply

    takde beza pon…

    • ad on December 7, 2010 at 12:41 pm
    • Reply

    xyah bungkuih la…dah mmg passo generasi baru yg didowngrade.papepon guv move bg produa sbb design myvi 2011 ni lg cntik dr passo baru yg bulat tu

    • pendita_gila on December 7, 2010 at 1:08 pm
    • Reply

    tgk dari belakang dah nampak cam passo..so pasni bdk2 dah xyah nak kombet2 lagi

    • karuk on December 7, 2010 at 3:18 pm
    • Reply

    versi xtreme tu jo!

  1. nampak macam lg cantik dr passo………

  2. kompom 1.5 pny..wa berani jamin..tunggu la..tp still myvi jugak..perodua bangkit cket lame2 org muak nnti,mkn xabis nnti..

    • majavaz on December 8, 2010 at 10:30 am
    • Reply

    nampak lagi cantik dari versi jepun

  3. Gila lama gua tak kerja. Ekekekekek.

    • encikpadil on December 9, 2010 at 11:00 am
    • Reply

    mat, lu tarik je dia punya bungkus tu. agak2 kena halau kah?

    • myvisebu on December 9, 2010 at 11:47 am
    • Reply

    bungkus2 la best sket… baru gempak bila bukak nnt…
    apa le masalah korang ni.. bungkus pun leh jadi benda nak kecoh.. bukan diorang bungkus keta korang pun

    • encikpadil on December 10, 2010 at 4:14 pm
    • Reply

    cukup la kejutan yg kami terima 2-3 menjak ni, xyah nak tambah2. buka je la bungkus tu… bungkus2 x best!!!!

    • kilometrico on December 13, 2010 at 9:11 am
    • Reply

    gua jamin maa ini keleta 1.5L, giv me 1, wa nk b0oking telus!apa susaah, ini kleta malaysia manyak mulah, x payah bikin pkir lama2, juz bli saja, dh puas pakai, kita buang saja laa…manyak senang w0oo

    • slockbrooke on December 18, 2010 at 11:15 pm
    • Reply

    bungkus takut kena debu…kotor nanti..

    • joy anne on February 20, 2011 at 11:07 am
    • Reply

    bila nak launching myvi ni? mmg confirm nak beli la kalo cam ni. lawa wok!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.