Matpon

13 Comments

  1. Gilak ahhhhhh…
    Dia pakai enjin apa tu. Cilok company aku punya, drive sambil berdiri pun tak pegi…

  2. Mat Jepun ni punya hakal lain macam sikit..
    Asal boleh je sume nak lenjan..
    Bagus mentaliti mcm tu..
    Belum ‘try’ belum tau, sudah ‘try’ hari2 mau..

  3. ni kalo brader2 finas ulu klang tengok, mau diorang g layan drift kat bentong ni…heheheehe….

  4. Tunggu laaa….nanti kalau duit aku terlebih-lebih mau aku masukan SR20DET kat dalam nissan vanette aku nanti…

  5. gua rse mcam xble je nk men’drift’kan perodua rusa ayahanda gua nih.. silap2 terkehel guling2 kt selekoh nti..hahahah

  6. Ye laa..aku rasa dia pakai Jin..ni…tak pon dia letak toyol kat dlm engine dia nii..

  7. per giler ah .gua rase kalo ade competition drift gerenti dorang menang

Kata Anda//