Nov 24

Video: Toyota Hiace Drift Brader!

httpv://www.youtube.com/watch?v=mq4TaQA1iYA&feature=player_embedded

Apa macam? Brader kerja kerajaan jangan cuba ni dengan Hiace lu orang. Apa mau jawab sama bos tayar sudah hangit? Kekekekekekek.

-Matpon-

Silakan kongsi:

13 comments

Skip to comment form

    • Ahli Pak Leman on November 24, 2010 at 2:04 pm
    • Reply

    Gilak ahhhhhh…
    Dia pakai enjin apa tu. Cilok company aku punya, drive sambil berdiri pun tak pegi…

    • Joule on November 24, 2010 at 2:26 pm
    • Reply

    Mat Jepun ni punya hakal lain macam sikit..
    Asal boleh je sume nak lenjan..
    Bagus mentaliti mcm tu..
    Belum ‘try’ belum tau, sudah ‘try’ hari2 mau..

    • ayam on November 24, 2010 at 3:10 pm
    • Reply

    mak ai…….biar btol….

    • belalang_kontot on November 24, 2010 at 3:30 pm
    • Reply

    ni kalo brader2 finas ulu klang tengok, mau diorang g layan drift kat bentong ni…heheheehe….

    • e-pi on November 24, 2010 at 4:26 pm
    • Reply

    caya la beb…nsb baik company gua xde van…

    • Basikal buruk on November 24, 2010 at 6:26 pm
    • Reply

    Tunggu laaa….nanti kalau duit aku terlebih-lebih mau aku masukan SR20DET kat dalam nissan vanette aku nanti…

    • kete_hitam on November 24, 2010 at 7:24 pm
    • Reply

    gua nk try dgn avanza bapak gua…..

    • exJAVANESE on November 25, 2010 at 12:02 am
    • Reply

    gua rse mcam xble je nk men’drift’kan perodua rusa ayahanda gua nih.. silap2 terkehel guling2 kt selekoh nti..hahahah

  1. tahyul ni jgn percaya sngt..haha..

    • Basikal buruk on November 25, 2010 at 12:26 pm
    • Reply

    Ye laa..aku rasa dia pakai Jin..ni…tak pon dia letak toyol kat dlm engine dia nii..

    • azwan nbs on November 25, 2010 at 6:47 pm
    • Reply

    RB INSIDE…!!!!!!!!!!!!

    • awin on January 17, 2011 at 12:55 am
    • Reply

    1JZ kli..huh

    • drifter 619 on June 18, 2011 at 8:52 pm
    • Reply

    per giler ah .gua rase kalo ade competition drift gerenti dorang menang

Kata Anda//