Video: BMW S1000 RR. Dinner for RR.

httpv://www.youtube.com/watch?v=-cM9S2AzU28

Dah lama gua tak post video. Lu orang layanlah video BMW ni main tarik alas meja. Gua dulu masa zaman kecik tak pernah main tarik meja macam ini. Setakat ambil kusyen kerusi buat jadi moto biasalah. Kalau sekarang ni nak buat macam brader ni pun gua malas.

Bugatti tak buat motor besar. Macamana gua nak ‘act’ macam biasa.

Sumber: BMW TV

-Matpon-

Silakan kongsi:

6 comments

Skip to comment form

    • jual air soya on 08/03/2010 at 1:08 PM

    gua 1st..
    gua la yg pki helmet tu..

    • satria_standard on 08/03/2010 at 1:41 PM

    wooo… powess

    • kete_hitam on 08/03/2010 at 4:26 PM

    betul ker nih

    • on 08/03/2010 at 9:32 PM

    betul la joo..xnmpk g org pki?giler laju..xbrani nk ride..seramm..

    • pendita_gila on 09/03/2010 at 12:46 AM

    tahyul………………..

    • on 09/03/2010 at 8:33 AM

    Mat…Takyah post video pun takpe…Gua bkn leh view pon…huks…huks…huks…sedey ni…

Leave a Reply to jalan tar kampung Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.