T-Shirt & TT: Cadangan Diperlukan

Memandangkan terdapat permintaan yang semakin membuak dikalangan Sekutu, dengan rasa besar hati gua memohon cadangan daripada Sekutu sekalian berkenaan tajuk di atas.

Untuk T-Shirt tu, gua akan menghubungi orang perhubungan gua untuk tolong melukiskan menggunakan komputer. Buat masa ni, gua memang tak punya kemahiran seperti itu. Kalau ada Sekutu yang handal melukis menggunakan komputer, boleh emelkan rekaan kepada gua azmin@arb.com.my . Corak tak perlulah melampau sangat. Memadai corak yang ringkas, letak perkataan GearTinggi.com pun ok dah depan belakang. Kalau nak letak muka Matpon gua fikir dia lagi suka. Bertambah glamour dia nanti.

Ok, bab TT ni gua serahkan kepada Sekutu untuk memikirkannya. Bab tarikh tu, gua fikir kena pilih betul-betul sebab dalam keadaan musim hujan dan musim orang kahwin ni, memang ramai yang balik kampung dan terikat dengan komitmen masing-masing. Sebenarnya gua memang tak begitu arif bab-bab TT ni. Entah kena mohon permit berhimpun ke tidak. Jadi, gua yakin, Sekutu semua pasti mempunyai idea yang bernas tentang TT GearTinggi ni.

-C27-

Azmin

Penulis Indie

30 Comments

  1. gua cadangkan stiker kalo ade lebih lagi bawak mase TT nnt k min..
    sebab stiker gua dah pergi berlalu bersama belalang kontot gua…
    huhu….
    awal tahun depan cam lambat sgt.
    so gua cadangkan kite letak tarikh cadangan,then tgk berapa org leh beri komitmen.
    sbg contoh,gua mulakan dengan 16/12 malam.
    sebab kalo jumaat malam, cam free sket.
    sabtu rehat,ahad leh wat mende len…
    cadangan len?
    tapi wat tarikh yg sempat untuk print dan pos tshirt la k..
    hehe..
    baru bes…

  2. pehhhh…..gua sokong bab t-shirt ngan TT tuh
    cadangan gua supaya tarikh TT jatuh pada malam HIN bulanduabelas nanti…senang gua turun KL sambil usha makwe HIN kat shah alam nanti

  3. haha..gua pn xtau TT tue pe??
    azwan nbs>klu lu nk comisyen xyh anta design la beb..
    mcm cdgn gua sblum nie…tshirt round neck PUTIH,LOGO GT kt dpn blh kiri atas (sedang2 jgn bsar sgt)n tulisan website GearTinggi kt blkg area bwh kolar (pn jgn bsr2 sgt,sdg2 jer..)ala2 mcm o’brien pnyer t-shirt…sempoi jer..kualiti bju mantap,byr lbh pn puas hati,xde hal..
    gua bli t-shirt majalah KERETA pki puluh thun bru koyak,pki pn sedap..xde jahit tepi derr..puas hati,da koyak pn smpn dlm lemari,syg nk wat kain lap..
    tarikh HIN pn cantik gak,serampang 4 mata..tgok HIN,TT GT,xyah permit berkumpul,yg jauh pn berbaloi g TT..tp siang lg elok,mne tau de yg nk bwk ank kecik ke kn..gua bujang lg..xde hal..

  4. TT tu singkatan bagi TEH TARIK.. Ala teh tarik session.. kite gather ramai2, borak2, minum2. Masa tu la kalau nak diskus apa2.

    Takyah permit kot, tapi kalau student Universiti (akta AUKU), berhimpun lebih 3 org kene mintak permit dah =)

    Abg kasim xreti nak design baju, sbb bidang abg kasim aerospace. Cuma pndapat abg kasim, biarlah baju tu polo tshirt. tak penuh dengan graphic yg melampau sgt. senang cakap simple dan bangga bile dipakai kemana-mana =)

  5. ok, bab tarikh untuk time HIN tu, gua amat bersetuju sekali..bab T-Shirt tu gua minta bersabar..gua tengah usahakan.. tapi kalau ada terer, gua minta emel kan kepada gua..confirm2 dapat pahala..

  6. abang kassim , keje bidang aero kan, design la ala2 futuristik ke, atau material kain khas ke… barula laen dr yang laen…. colour 3D ke… (ape aku merepek ni)

  7. Abg kasim fikir kite buat tshirt guna material carbon fiber la.. ha amcm? terbaek dari ladang x? hehe

  8. ooo…ok. TT 2 teh tarik. menarik gak 2. nnti inform la yer. nk join gak…

    t-shirt carbon fiber???
    abg kasim t`baek la. mmg nnt sy pakai tayang kat seluruh alam…

    hehehehehehehehe…

  9. gua boleh survey tempat nak buat T-shirt…gua tak amik komisen pun…bkn mcm Mat Pon

  10. salam…spe2 tau x pe cer MAJALAH KERETA??
    pe kes xkuar lg bln nih..mat kacau da tkar kje kilang kah?
    ke wilayah gua yg xdpt??

  11. awal bulan dah kuar la bro…gua suspek mamak yg jual majalah tu open table kat tabung haji kelana jaya….

  12. weeeeeeiiiiiii..

    sembang sni apehal..

    cpt lh order..sembang mcm pkai kncil tpi cter ferrari..

    sembang letup je..

Kata Anda//