Nov 04

T-Shirt & TT: Cadangan Diperlukan

Memandangkan terdapat permintaan yang semakin membuak dikalangan Sekutu, dengan rasa besar hati gua memohon cadangan daripada Sekutu sekalian berkenaan tajuk di atas.

Untuk T-Shirt tu, gua akan menghubungi orang perhubungan gua untuk tolong melukiskan menggunakan komputer. Buat masa ni, gua memang tak punya kemahiran seperti itu. Kalau ada Sekutu yang handal melukis menggunakan komputer, boleh emelkan rekaan kepada gua azmin@arb.com.my . Corak tak perlulah melampau sangat. Memadai corak yang ringkas, letak perkataan GearTinggi.com pun ok dah depan belakang. Kalau nak letak muka Matpon gua fikir dia lagi suka. Bertambah glamour dia nanti.

Ok, bab TT ni gua serahkan kepada Sekutu untuk memikirkannya. Bab tarikh tu, gua fikir kena pilih betul-betul sebab dalam keadaan musim hujan dan musim orang kahwin ni, memang ramai yang balik kampung dan terikat dengan komitmen masing-masing. Sebenarnya gua memang tak begitu arif bab-bab TT ni. Entah kena mohon permit berhimpun ke tidak. Jadi, gua yakin, Sekutu semua pasti mempunyai idea yang bernas tentang TT GearTinggi ni.

-C27-

Silakan kongsi:

30 comments

Skip to comment form

    • tulangikan on November 4, 2011 at 9:46 pm
    • Reply

    hahaha…. aku no satu….

    • belalang_kontot on November 4, 2011 at 9:50 pm
    • Reply

    gua cadangkan stiker kalo ade lebih lagi bawak mase TT nnt k min..
    sebab stiker gua dah pergi berlalu bersama belalang kontot gua…
    huhu….
    awal tahun depan cam lambat sgt.
    so gua cadangkan kite letak tarikh cadangan,then tgk berapa org leh beri komitmen.
    sbg contoh,gua mulakan dengan 16/12 malam.
    sebab kalo jumaat malam, cam free sket.
    sabtu rehat,ahad leh wat mende len…
    cadangan len?
    tapi wat tarikh yg sempat untuk print dan pos tshirt la k..
    hehe..
    baru bes…

    • pelug on November 4, 2011 at 10:38 pm
    • Reply

    pehhhh…..gua sokong bab t-shirt ngan TT tuh
    cadangan gua supaya tarikh TT jatuh pada malam HIN bulanduabelas nanti…senang gua turun KL sambil usha makwe HIN kat shah alam nanti

    • azwan nbs on November 5, 2011 at 2:37 am
    • Reply

    kalo gua bagi design bape dpt …?

    • coupe on November 5, 2011 at 11:02 am
    • Reply

    bro…
    TT tue apa???

    • cb400vtec on November 5, 2011 at 11:47 am
    • Reply

    haha..gua pn xtau TT tue pe??
    azwan nbs>klu lu nk comisyen xyh anta design la beb..
    mcm cdgn gua sblum nie…tshirt round neck PUTIH,LOGO GT kt dpn blh kiri atas (sedang2 jgn bsar sgt)n tulisan website GearTinggi kt blkg area bwh kolar (pn jgn bsr2 sgt,sdg2 jer..)ala2 mcm o’brien pnyer t-shirt…sempoi jer..kualiti bju mantap,byr lbh pn puas hati,xde hal..
    gua bli t-shirt majalah KERETA pki puluh thun bru koyak,pki pn sedap..xde jahit tepi derr..puas hati,da koyak pn smpn dlm lemari,syg nk wat kain lap..
    tarikh HIN pn cantik gak,serampang 4 mata..tgok HIN,TT GT,xyah permit berkumpul,yg jauh pn berbaloi g TT..tp siang lg elok,mne tau de yg nk bwk ank kecik ke kn..gua bujang lg..xde hal..

    1. TT tu sebenarnya maTpon Terer. Kah kah kah. Sekiannnn.

    • smut_liar on November 5, 2011 at 7:40 pm
    • Reply

    i follow jer…

    • azwan nbs on November 6, 2011 at 1:14 am
    • Reply

    macam2…simple2 da le…asalkan ade….TT…teh tarik…

  1. err..gua pun baru nak tanya TT tu jadah ape?? hehe

    btw, instead round neck bleh ker bikin ada collar la sebab leher gua tak jinjanglah mcm lu org gua kihkihkih

    • Abang Kasim on November 8, 2011 at 2:50 pm
    • Reply

    TT tu singkatan bagi TEH TARIK.. Ala teh tarik session.. kite gather ramai2, borak2, minum2. Masa tu la kalau nak diskus apa2.

    Takyah permit kot, tapi kalau student Universiti (akta AUKU), berhimpun lebih 3 org kene mintak permit dah =)

    Abg kasim xreti nak design baju, sbb bidang abg kasim aerospace. Cuma pndapat abg kasim, biarlah baju tu polo tshirt. tak penuh dengan graphic yg melampau sgt. senang cakap simple dan bangga bile dipakai kemana-mana =)

    • Azmin on November 8, 2011 at 4:06 pm
      Author
    • Reply

    ok, bab tarikh untuk time HIN tu, gua amat bersetuju sekali..bab T-Shirt tu gua minta bersabar..gua tengah usahakan.. tapi kalau ada terer, gua minta emel kan kepada gua..confirm2 dapat pahala..

    • sepucps on November 8, 2011 at 4:16 pm
    • Reply

    i follow..

    • megatputrakuning on November 8, 2011 at 5:13 pm
    • Reply

    wuih….xsbo ambe nok jupe geng2 ni….

    • tulang ikan on November 8, 2011 at 10:53 pm
    • Reply

    abang kassim , keje bidang aero kan, design la ala2 futuristik ke, atau material kain khas ke… barula laen dr yang laen…. colour 3D ke… (ape aku merepek ni)

    • perdanaburuk on November 8, 2011 at 11:13 pm
    • Reply

    Syok2……

    1. Jgn lupeee komisyennn gueeee 90 perseng! ohh yeahhh.

    • azwan nbs on November 9, 2011 at 4:22 am
    • Reply

    bro azmin….gua ade hantar…lu ade cek x…

    • Abang Kasim on November 9, 2011 at 8:48 am
    • Reply

    Abg kasim fikir kite buat tshirt guna material carbon fiber la.. ha amcm? terbaek dari ladang x? hehe

    • coupe on November 9, 2011 at 9:19 am
    • Reply

    ooo…ok. TT 2 teh tarik. menarik gak 2. nnti inform la yer. nk join gak…

    t-shirt carbon fiber???
    abg kasim t`baek la. mmg nnt sy pakai tayang kat seluruh alam…

    hehehehehehehehe…

  2. gua boleh survey tempat nak buat T-shirt…gua tak amik komisen pun…bkn mcm Mat Pon

    • Azmin on November 9, 2011 at 11:27 am
      Author
    • Reply

    azwan nbs
    gua takde dapat apa2 pun lagi ni..fwd balik kat emel gua tu

    • pelug on November 9, 2011 at 10:19 pm
    • Reply

    bro, pastikan saiz 4xl ade yer
    gua ni ketegori obes racing

    • epi on November 10, 2011 at 2:02 pm
    • Reply

    gua stuju…gua pon nk join jgk…

    • cb400vtec on November 11, 2011 at 5:40 pm
    • Reply

    salam…spe2 tau x pe cer MAJALAH KERETA??
    pe kes xkuar lg bln nih..mat kacau da tkar kje kilang kah?
    ke wilayah gua yg xdpt??

    • Sekeru Longgaq on November 12, 2011 at 9:30 am
    • Reply

    awal bulan dah kuar la bro…gua suspek mamak yg jual majalah tu open table kat tabung haji kelana jaya….

  3. sblm abis bln Oct gua dah beli der…

    • belalang_kontot on November 16, 2011 at 2:09 am
    • Reply

    HIN bile ek?

    • amex on November 17, 2011 at 12:12 am
    • Reply

    aah..HIN bla??
    Nk masuk kna byaq ka??

    • aizs on November 21, 2011 at 10:41 pm
    • Reply

    weeeeeeiiiiiii..

    sembang sni apehal..

    cpt lh order..sembang mcm pkai kncil tpi cter ferrari..

    sembang letup je..

Kata Anda//