Aug 31

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Hari Kemerdekaan ke-54!

GTRayanMerdeka2011edited

Gua mewakili semua skru GT mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Hari Kemerdekaan yang ke-54. Tahun ini merupakan kali ketiga GT menyambut aidilfitri, dan juga tahun ketiga buat sekutu yang sentiasa menyokong blog ini.

Berbanyak terima kasih untuk sokongan lu orang serta maaf zahir dan batin sepanjang kita bersama.

GT aishiteru.

Silakan kongsi:

5 comments

Skip to comment form

    • belalang_kontot on September 1, 2011 at 7:32 am
    • Reply

    Selamat hari raya aidilfitri dan salam merdeka semua…semoga amalan kita sepanjang ramadan yang lepas diterima oleh-Nya…amin..

    • vtec standard on September 1, 2011 at 11:50 am
    • Reply

    selamat hr raya slamat samapi balik kg

  1. Selamat hari raya juga n dah smpai masanye lu org minta maap sama gua. sekian. jgn lupa minta ac bank gua kalau nak transper duit raya. 10q.

    • Alteja on September 5, 2011 at 9:00 am
    • Reply

    MatPon, aku dah cuba transfer duit raya ko kat Cash Deposit Machine, tapi reject sebab aku nak bagi Sengget je kat ko. Org tua tak boleh diberi banyak….

  2. Selamat Hari Raya & Selamat Menyambut Hari Merdeka yg ke-54 kepada semua SKRU & SEKUTU GT.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.