Apr 26

Proton Prevé Rakyat

Kampung Kuala Kemaman, 24 April 2012.

-Md Uia-

Silakan kongsi:

14 comments

Skip to comment form

  1. sempoi

    • Eddy9910 on April 26, 2012 at 2:22 pm
    • Reply

    Pokcik hok pakai kopiah putih ngan baju pagoda tu la tuan kerete tu… beli pakai duit pencen..

  2. siapa naik haji dulu dia naik preve tu

    • Myvi Lemau on April 26, 2012 at 3:31 pm
    • Reply

    aku nk beli preve’!…eh boleh cenggitu?

    • Myvi Lemau on April 26, 2012 at 9:52 pm
    • Reply

    crz power…….

    • Han on April 26, 2012 at 11:45 pm
    • Reply

    memang rakyat betul preve ni.. heheheh

  3. Gua memang saja letak gambar, terpulang pada lu orang nak tafsir macamana…

    • azwan nbs on April 27, 2012 at 1:24 am
    • Reply

    pravay terbaek….kete rakyat…dan akhirnya gua kembali ke website ini…awww yeahhh

    • pok mat on April 27, 2012 at 8:47 am
    • Reply

    Best ke

  4. CM Punk.. x mampu gua nak beli.. yg ada ni cukup dah

    • perdanaburuk on April 27, 2012 at 4:42 pm
    • Reply

    Kereta rakyat yg sebenar adalah saga kebal kontot. Lebih murah dr kelisa, kenari, viva n sewaktu dgnnya…..

    • belalang_kontot on April 27, 2012 at 10:02 pm
    • Reply

    gua nampak sebijik tadi preve putih kat trafik lite depan jusco equine park.
    tengok life smart gak keter ni..
    tapi ape kes ek yg gambar weld spot pintu preve yg tak kemas tu?
    ke ade org dengki g tangkap gambar unit yg dah kne reject?

    • sepat on April 28, 2012 at 11:08 am
    • Reply

    kereta rakyat pada ketika ini mestilah 1.6 harga bawah 50K… kata nak rakyat sokong roduk tempatan tapi kalau rega dah mcm produk luar.. tentula semua akan start comparing dan tgk produk global yer tak? kereta rakyat mestilah ada safety mcm kereta import .. jangan lah sebab murah safety pulak dibuang..itu mcm nak bunuh rakyat dalam masa sama melakukan kereta pada harga rendah …rakyat takde option der…nak tanak itu aje diorang mampu beli..

    gua pun kategroi rakyat marhaen ….walaupun gu amampu pakai panamera sekali pun gua pasti jugak tgk rakyat2 dikeliling gua mapu ada kenderaan untuk bergerak sana sini..sama2 kita bantu ..jgn nak makan sorang yer tak

  5. @CM Punk.

    Ada lah beberapa buah kereta Proton sepanjang umur 3series gua & pilihan stail mestilah yang minimalis.

    Btw, kereta Korea got driving dynamics meh? Which model?

Leave a Reply

Your email address will not be published.