Project Runningblade: Mesin Rumput Paling Laju!

367286_Don Wales_Pendine Sands

Gila lama gua tak post benda ni gua post bila pun tak ingat. Dulu tu lu orang teka gua saja kasi can bagi lu orang menang. Ok yer. Mesin rumput Runningblade ni paling laju ye. Silap-silap masuk Malaysia Book of Records siapa yang tahu.

Dia punya laju 87.833 batu sejam convert duit Malaya entah gua pun tak tau. Gua saspek lebih 100km/j jam ni kan. Rekod mukabumi ni ye.

367283_Don Wales_Stephen Vokins

Last mesin rumput paling laju ni masuk National Motor Museum UK. Kalau lu orang ada singgah sana tolong cuit untuk gua sket. Tulis Matpon was here.

Thank you.

Good bye.

-Matpon-

Silakan kongsi:

8 comments

Skip to comment form

    • cb400vtec on July 30, 2010 at 12:20 pm
    • Reply

    xbest ar…klu mesin rumput mst vibrate kuat nie..dala seat rendah..bbrrrr…

    • azwan nbs on July 30, 2010 at 2:27 pm
    • Reply

    bawak2 mengucap la matpon….
    jangan bongkak….
    bahaya…

  1. Tayar depan tu mcm curik dari Vespa warq je..

  2. jangan tak tau mesin rumput ni boleh terbang lagi tinggi dari citroen WRC sebatian loeb sebab bawah dia ada kipas helikopter yang activate pd kelajuan 70mph hehehe

    • DaihatsuKancil on July 30, 2010 at 3:42 pm
    • Reply

    Humang aih.. da nk same laju ngan kancil gua.. hahaha..

    • basikal on July 30, 2010 at 4:03 pm
    • Reply

    kalo guna benda lah nih cepat siap keje motong rumput….

  3. elehh…skuter gua lagi laju maaaa….

  4. Jap jap jap

    bg gua tepuk bantal dulu ok.

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.