Mazda 2 Sedan dan Hatchback!

Mazda 2

Bulan lepas saya ada siarkan gambar Mazda 2 Sedan dan Hatcback. Untuk makluman sekutu, Baii sekarang ini berada di majlis pelancaran produk tersebut dari Mazda. Harga kalau rasa berkenan di hati:

Mazda 2 Sedan:

V Spec: RM 79,859

R Spec: RM 82,937

Mazda 2 Hatchback:

V Spec: RM 82,111

R Spec: RM 85,189

Klik untuk gambar Mazda2 Sedan dan Mazda2 Hatchback!

-Mak Uia-

Muhammad

10 Comments

  1. yup…hari ni Mazda2 launch kat puchong…

    pas nih ada Mazda roadshow kat one utama(new wing) bermula 07 april 2010

  2. Wahhh…tak la mahal sgt…agak2 boleh test drive tak?…dulu2 gua dah register nak test drive ford focus…last minit tak jadik plak…dorg boleh ckp dah cukup korum…hampehh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *