Apr 05

Mazda 2 Sedan dan Hatchback!

Mazda 2

Bulan lepas saya ada siarkan gambar Mazda 2 Sedan dan Hatcback. Untuk makluman sekutu, Baii sekarang ini berada di majlis pelancaran produk tersebut dari Mazda. Harga kalau rasa berkenan di hati:

Mazda 2 Sedan:

V Spec: RM 79,859

R Spec: RM 82,937

Mazda 2 Hatchback:

V Spec: RM 82,111

R Spec: RM 85,189

Klik untuk gambar Mazda2 Sedan dan Mazda2 Hatchback!

-Mak Uia-

Silakan kongsi:

10 comments

Skip to comment form

    • wirahitam on April 5, 2010 at 11:44 am
    • Reply

    no1…heheh

    • bawang on April 5, 2010 at 12:00 pm
    • Reply

    yup…hari ni Mazda2 launch kat puchong…

    pas nih ada Mazda roadshow kat one utama(new wing) bermula 07 april 2010

    • on April 5, 2010 at 3:19 pm
    • Reply

    Wahhh…tak la mahal sgt…agak2 boleh test drive tak?…dulu2 gua dah register nak test drive ford focus…last minit tak jadik plak…dorg boleh ckp dah cukup korum…hampehh…

  1. berapa PS ni??

    • jelapangPadi on April 5, 2010 at 3:54 pm
    • Reply

    err..apsal mazda2 ni senyum luas sangat hah?…

    • kete_hitam on April 5, 2010 at 6:56 pm
    • Reply

    morah….

    • pelug on April 6, 2010 at 8:00 am
    • Reply

    Bleh tahan dia punya harga…hehehe

  2. Yeah, this car smile at me and i smile back. Hi Mazda2, want go out drink?

    • ili zulkefly on May 26, 2010 at 9:05 pm
    • Reply

    wahhhhh…jatuh cintaaaa…<3

  3. kalau banding dengan ford fiesta mana lagi best
    tak tau aku nak pilih mana satu..haha

Kata Anda//