Ken Block Resing Kimi = Siapa Menang?

httpv://www.youtube.com/watch?v=GeREk3b11bY&feature=player_embedded

Hah lu orang gua baca selalu tanya mana brader dua orang ni bila resing selalu hilang. Ni gua jumpa video.

Macam Tyson lawan Holyfield. Tapi paling sedak siapa tah menang.

Babai. Awal gua bangun pagi ni weh.

Video: babaganoushification/Youtube.

-Matpon-

Silakan kongsi:

8 comments

Skip to comment form

    • carragher27 on June 12, 2010 at 9:04 am
    • Reply

    gua ingat kalau buat kat stadium bukit jalil pun cara gak..

    • pelug on June 12, 2010 at 1:06 pm
    • Reply

    track yang ada pon diorang tutup lagikan nak support stadium….sawah padi kg gua luas…gua ingat nak buat akademi rally…pakai escort…

    • pendita_gila on June 12, 2010 at 2:08 pm
    • Reply

    akademi imam muda lagi bagus

    • on June 12, 2010 at 2:57 pm
    • Reply

    Sape menang ni?…aku haram tak nampak…champion bersama kot..

    • azwan nbs on June 13, 2010 at 1:52 am
    • Reply

    kat malaya takde org nak sponser ke utk wat race camnie….
    best gak nengok…

    • megat putra kuning on June 13, 2010 at 10:27 am
    • Reply

    gomen cmne??xnak sponser ke???

    • azwan nbs on June 13, 2010 at 11:10 am
    • Reply

    ntah la megat….
    aku sedap nengok je…

    • megat putra kuning on June 13, 2010 at 1:10 pm
    • Reply

    kesian kita sbgai rkyat msia.nak jd driver kat track xboleh kalau pitih xdok,bukan org kayap,koperak,….

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.