Apr 04

F1: GP Malaysia 2010: Hero-Hero Semua Mula Belakang!

www.hoch-zwei.net

Yeah, Petronas menang juga dengan Mercedes. Rasa nak trade in Veyron pun ada. Result penuh rilek dulu gua tak terer sangat nak mengarang.

________________________

Gua mengaku gua tak into sangat resing-resing ni tak kira rempit ke rally ke  lontar peluru ke tapi sebab gua dah kerja GT gua kena kerja rajin sikit. Kalau tak pedih telinga kena senyuman manis bos gua.

Lotus Racing

Gua sempat tengok sipi-sipi je Qualifying. Gua nampak hujan lebat lepas tu habis. Tak sempat gua nak proses pemikiran. Dekat skrin dia tulis semua hero-hero mula resing dekat belakang. Keh keh keh. Semua landing atas batu tak pun makan rumput, gua suspek diaorang pun tak suspek hujan nak turun.

Qualifying Formula Satu GP Malaysia:

  1. Mark Webber/RBR-Renault
  2. Nico Rosberg/Mercedes GP Petronas
  3. Sebastian Vettel/RBR-Renault
  4. Adrian Sutil/Force India Mercedes
  5. Nico Hulkenberg/Williams-Cosworth
  • 8. M.Schumacher/Mercedes GP Petronas
  • 15. Heikki Kovalainen/Lotus Racing
  • 17. Jenson Button/McLaren-Mercedes
  • 19. Jarno Trulli/Lotus Racing
  • 20. Fernando Alonso/McLaren
  • 21. Felippe Massa/Ferrari

Foto: Daimler & Lotus Racing

Dah lah itu je ok. Gua nak kilat Veyron kasi macam cermin.

Babai.

-Matpon-

Silakan kongsi:

9 comments

Skip to comment form

    • jelapangPadi on April 4, 2010 at 3:01 pm
    • Reply

    gua lagi-lagi…

    gua tension,keje pun malas nk buat,sbb xleh tngok f1 kt TV smbil kunyah twisties psal gua duduk kt negeri yg cuti hari jumaat,keja hari ahad!…hahahampehhh…

    -buat penat lu jer mat kilat veyron tu,skarng ni musim ujan…

  1. Apadahal, gua selimut kasi minyak penuh. G kerja gua tumpang Mat Kacau naik Tiara Evo 11. Yeah.

  2. Nasib Petronas podium, keh keh keh.

    • kete_hitam on April 4, 2010 at 6:04 pm
    • Reply

    dapat gak vettel no.1

    • pendita_gila on April 5, 2010 at 12:09 am
    • Reply

    akhirnya pasukan2 ‘underdog’ dapat kalahkan team2 champion..tapi tahun ni mmg btol2 sengit la
    mat tlg basoh kete gua

  3. mat kacau ada Tiara Evo 11? baru je ptg tadi ako jumpa Tiara Evo 10…

    • on April 5, 2010 at 11:10 am
    • Reply

    rseing tak best sgt sbb litar kering…hujan baru syiok…

  4. kalau myvi wa bertanding dgn kereta2 F1 ni kompom SUPERHERO!! betul tak mat??!

  5. Salah semua salah. Yeah. Myvitec BLUE LIKE u!

Kata Anda//