Most commented posts

  1. Majalah Kereta 119! — 72 comments
  2. Perodua Myvi Limited Edition — 46 comments
  3. Subsidi Petrol Bulan Oktober 2011 — 42 comments
  4. Selingan Mata [5] — 39 comments
  5. KGG: FSU ke Pasir Salak! — 38 comments

Author's posts

Jun 21

Proton Tawar Pemeriksaan Kenderaan Secara Percuma Sempena Hari Raya

Bersempena dengan sambutan Hari Raya dan percutian yang akan datang, PROTON Holdings Bhd mempelawa pemilik kenderaan Proton untuk ke pusat perkhidmatan terpilih bagi menikmati pemeriksaan keselamatan 20 mata secara percuma. Kempen ini adalah sebahagian daripada kempen keselamatan PROTON di seluruh negara untuk melakukan pemeriksaan sebelum mereka memulakan perjalanan yang jauh.

Continue reading »

Apr 04

Gambar Risikan: Kia Forte? Mitsubishi Evo 11? Hummer H3? Bugatti Veyron?

Helo helo helo Lammmeee betul gua tak masuk sini biasala sibuk mencari harta kekayaan dunia. Kah kah kah. Cer teka cer teka ni kereta apa? Kia Forte? Mitsubishi Evo 11? Bugatti Veyron ke apa ni? Tapi paling power turunkan harga kereta!!! Gua tak sabar nak beli Reventon ni der Veyron gua simpan. Sekian. Babai. -Matpon-

Aug 29

Kempen Turunkan Harga Kereta

Nah. Selamat Hari Kemerdekaan ke 55. Janji Ditepati. Lu orang jangan memain kutuk, kang gua masuk ke dalam. Kes akta online ni. Sekian. Terima kasih. Sampai jumpa lagi, gua nak google cara nak bisnes lemang. Kah kah kah gua copy paste aje entri semalam. Ini lah dinamakan work smart. Hnnnns hnssss hnnsssss. -Matpon-

Aug 28

Subsidi Minyak Bulan Ogos 2012

Nah. Selamat Hari Raya. Lu orang jangan memain kutuk, kang gua masuk ke dalam. Kes akta online ni. Sekian. Terima kasih. Sampai jumpa lagi, gua nak google cara nak bisnes lemang. -Matpon-

Jul 27

Video: Melambung Langgar Lampu Isyarat

httpv://youtu.be/1liJz8SGxoc Cerita banyak tak guna der. Di hari Jumaat ni gua nak ingatkan diri gua dan lu orang semua dan lu orang pulak ingatkan member-member pastu pulak member lu ingatkan member-member lampu kuning maknanya standby mambai nak brek bukan tekan lagi minyak macam nampak lampu drag race. Lepas sahur tunggu sampai Subuh kalau tak gua …

Continue reading »

Jun 28

Video: BMW M5

httpv://www.youtube.com/watch?v=ZDuxWGHA-Z4 Helo geng. Gua benda-benda art ni memang parah. Gua tak paham apa ke benda pun melainkan BMW M5 ni memang power. Dahla besar. Power lak tu. Sekian. Babai. -Matpon-

Jun 13

Proton Saga 1.5s CAE 3240 Hilang!

Salam skru GT. Gua nak mintak tolong kat korang untuk kali kedua berkaitan kereta hilang. Kereta Proton Saga 1.5s warna biru yang hilang ni kepunyaan mak mertua gua. Gua yang jaga dan belai kereta ni. Kereta ni hilang kat depan Mentari Kondominium, Bandar Sri Permaisuri, Cheras. Sedar kereta hilang pagi semalam. Spek kereta: Proton Saga …

Continue reading »

May 23

Subsidi Minyak Bulan Mei 2012

Ah lu orang gua perati je tade pun nak petik nama gua ke hape. Ish. Sebenarnya gua dah miss satu entri subsidi minyak ni bulan lepas. Asal gua nak pos je tengok-tengok dah masuk Mei, kah kah kah kah. Ape cer der. Dan sesungguhnya gua berazam untuk tak miss lagi. Sekian. Selamat cuti sekolah. Cuti …

Continue reading »