T-Shirt GearTinggi: Sila Tempah & Bayar

 

TERKINI:

Senarai Sekutu yang dah bayar duit.

  1. Mohd Aidi Azhar
  2. MOHD HAFIZ BIN MUSTAPHA
  3. Mohammad Faisal Mohamed
  4. Saharudin Abu Rohan
  5. Saharudin Abu Rohan
  6. Mohammad Zamri Abd Kadir
  7. Ahmad Firdaus Abdul Muttzalib
  8. Mohd Noh Ahmad
  9. Nama Gua Sendiri
  10. Nama Gua Sendiri Lagi
  11. Siti Mariam Abdullah
  12. Helmi Faizal
  13. Ismail Md Tajudin
  14. Khairul Nua
  15. Mohamad Hanif Suib
  16. Syam Pendita Gila
  17. Syam Pendita Gila
  18. Mohd Hafiz Mustapha
  19. Mohd Haffidz Bin Saleh
  20. Amir Waliyuddin
  21. Amir Waliyuddin Lagi
  22. Mohd Fitri Faizrin
  23. Mohd Fitri Faizrin
  24. Nizan Jamali
  25. Muhadzir Ibrahim
  26. Masrul Mansor
  27. Hafizuddin Mustaffa
  28. Hafizudin Mustaffa
Ok, gua mohon lagi 2 orang Sekutu untuk membuat bayaran sebelum gua berani pergi tempah itu baju. Tempoh akhir pembayaran akan dilanjutkan sehingga 28hb Januari 2012.
-C27-

 

 

 

Gua tahu, ramai yang ternanti-nantikan apa perkembangan T-shirt GT ni. Gua mohon maaf sebab gua agak sibuk juga hujung-hujung tahun itu hari dengan KPI bagai. Sekarang ni, baru ada kelapangan sikit nak uruskan T-shirt. Jadi, gua ingin menyeru kepada Sekutu-Sekutu yang dikasihi serta disayangi agar menempah dan membayar duit dengan kadar yang seberapa segera. Harganya macam gua beritahu itu hari, RM34 sahaja [termasuk dengan kos Pos Laju]. Melainkan lu orang jenis yang sanggup mengadap gua area Lebuh Ampang/Selayang untuk mengambil sendiri, cuma perlu bayar RM27 sahaja Butiran pembayaran melalui akaun gua seperti berikut:

Nama : MOHD AZMIN AB KARIM
Acc Maybank: 164324297681

Harus barang diingat, T-shirt yang julung-julung kali ditempah ini barangkali tinggi nilainya kerana turut memaparkan muka Matpon sebagai maskot utama GT.  Apa yang membuatkan T-shirt lebih eklusif, paparan angka 1,000,000 bersama tulisan GearTinggi dibahagian belakang. Kalau simpan, jual kat Mudah lagi lima enam tahun gua ingat pun ada harga lagi.

Jadi, dengan rasa rendah diri sekali lagi, silalah menempah dan membuat pembayaran dengan kadar seberapa segera sebelum 21 Januari 2012. Lagi cepat gua dapat duit, lagi cepat lu orang boleh dapat ini T-shirt.

-C27-

*Gua akan menggunakan Pos Laju, senang lu orang nak pantau bila gua bagi tracking number sorang satu. Selepas membuat pembayaran, sila emel gua azmin@arb.com.my berserta butiran pembayaran dan saiz baju serta alamat untuk di Pos Laju kan.

Silakan kongsi:

94 comments

Skip to comment form

    • Sekeru Longgaq on 11/01/2012 at 12:00 PM
    • Reply

    nanti aku bank in kat akaun ko min,aku amik sendiri kot memandangkan aku kat kepong je pun…

  1. orait..lepas transfer sila emel gua balik

  2. lu pakai saiz apa min? gua rasa dah kurus sikit dari lu laa..hehehe ini american size ker

  3. Ah lu ni sepat..pantang betul cari point nak mengata gua..ceh..
    er, baidewei tentang saiz tu lu kasik tengok kat atas tu la..kan gua ada bubuh gambar saiz baju..

  4. lu bagi saiz tu mcm suruh ukur saiz coli laaa eeuuwww

    • epi on 11/01/2012 at 7:30 PM
    • Reply

    sama la…gua duk area sri gombak je…klau nk terjah rumah lu amik baju boleh x??hehehe

    • pae on 11/01/2012 at 9:34 PM
    • Reply

    kalau nak amik sendiri nak amik kat mana?pegi opis teros ke?

  5. Sepat
    ah, kemain lucah pula lu ni..

    epi & pae
    hah..cepat bayar RM27 tu..datang collect kat pejabat gua area Masjis India @ Selayang area rumah gua

  6. Min…Acc CIMB takde ke?…senang skit gua nak transfer online…nnt gua amik dkt opis lu je la…gua pun nak buat tukar penama wasiat gua ni…hahahaha

    • Eddy9910 on 12/01/2012 at 12:01 PM
    • Reply

    Gua suda transfer pitih ikut Maybank2u… emel pun suda… skrang gua tgh tggu lu pos itu baju sahaja… hahaha…

    • epi on 12/01/2012 at 1:49 PM
    • Reply

    ok…mggu dpn gua transfer…tnggu org byar utang dlu…

  7. Ok, sekarang ni baru ada 3 orang yang dah bayar [termasuk gua sendiri order 2 helai..kiranya baru seorang sahaja Sekutu yang bayar di atas talian]..jadi Sekutu2 yang lain, gua mohon lagi 27 orang untuk membuat pembayaran agar gua boleh mengorderkan terus batu berkenaan

    • rosh on 12/01/2012 at 8:19 PM
    • Reply

    gaji 28hb camner ni????

    • kete_hitam on 12/01/2012 at 9:45 PM
    • Reply

    tggu gua pindahkan duit dari akaun cimb gua ke akaun mebeng lu…
    ari senin ni la kot.

    • MOHAMMAD ZAMRI on 13/01/2012 at 1:04 AM
    • Reply

    alamat ofis lu ape??gua dh lme menanti2 tshirt nie…..

  8. Min…nnt gua pas atas tgn je la lg senang…sticker GT ade lagi tak?…gua nyer yg besor dah terkopek skit la…yg keciknyer ok lagi

  9. mesti apa pun gua dulu bayar yang pertama kali.. tepukan untuk sepat.. kihkih

    • epi on 13/01/2012 at 10:04 PM
    • Reply

    gua pon nk sticker GT jgk…ada lagi x??

    • kimi on 14/01/2012 at 6:02 PM
    • Reply

    Kalo bli 2 helai , bpe rege bro?

  10. epi & sekutu yang lain
    stok pelekat masih tak luak lagi..

    kimi
    sori brader, harga masih sama..gua bukan jenis meniaga untung pasar malam brader amik untung, gua cuma jual pada harga kos sahaja.

    • Han on 15/01/2012 at 11:09 AM
    • Reply

    maybe lambat sket, tunggu income masuk, nanti gua incometax kalo dah bank in. insyaALLAH sebelum 21hb try bank in kan.

    • MOHAMMAD ZAMRI on 16/01/2012 at 12:27 AM
    • Reply

    gua dh email dn bank in……bila leh dpt tshirt nie….gua xsbr2 nie nk pkai….heheehehe….

    • lancer_Ck on 16/01/2012 at 10:27 AM
    • Reply

    aku nk beli sehelai… email adrss bro

    • kete_hitam on 16/01/2012 at 10:51 PM
    • Reply

    ok. dah bayar.

    • Eddy9910 on 17/01/2012 at 4:05 PM
    • Reply

    pe cer tshirt ni? brape org da byr?

    • exJAVANESE on 17/01/2012 at 11:48 PM
    • Reply

    kehadapan saudara azmin,

    hamba telah mntrasfer rm27k kedalm acc tuan hmba…
    nti arakianya, hamba datang bersua di ong tai kim…hihih

    yg sebenarya…sekian

  11. gua harap mana2 Sekutu yang dah transfer duit kepada gua, sila emelkan kepada gua butirannya..kalau tidak, macam mana gua nak tahu siapa lu orang? nak pakai saiz apa? apa no. perhubungan?
    isk..isk..isk..

    • natubaik on 18/01/2012 at 9:36 PM
    • Reply

    name gua xde pom.. lame dah bank in broo

    • -aiz- on 18/01/2012 at 11:13 PM
    • Reply

    alamak..

    mcm mne gua bley trlepas pndg nie..
    gua pn sbuk mcm lu..dgn KPI bagai..huhu

    entri lme psal bju gua lh yg iye2 racun sekutu lain..

    nie gua musykil ckit..

    1) klu x ckup gak 30 tempahan..hrga still mcm bese ke?? sbb dh bank-in..or lu akan sruh tmbah kos??

    2) klu selai rm27..siap pos rm34..
    plih jawapan yg btul utk 2 helai siap pos :

    a) rm61
    b) rm68

    • Matponmalasnaklogin on 18/01/2012 at 11:29 PM
    • Reply

    gua tengah kira bape komisyen gua nanti sekian

  12. natubaik
    gua rasa, lu baru emel kat gua butiran pembayaran tu kan..sebab tu nama lu tak naik…

    -aiz-
    gua akan pastikan order cukup ngam2 30, then baru gua akan submit..[jgn risau, lepas order tu tak lama tunggu nak dapat baju]
    ok, bab kalau order 2 guna Pos Laju tu, gua nak bagi jawapan tepat pun tak berapa nak reti..tapi tak mengapa, boleh bayar RM61 sahaja..kalau lebih, gua redha bayar balance tu..jangan risau. Janji boleh dpt 30 order. Kalau lu orang eksaited nak pakai baju GT ni, gua sama Matpon apatah lagi..

    • Eddy9910 on 19/01/2012 at 9:41 AM
    • Reply

    Name gua no 1 ooooo…. bangge btul gua.. kembang lobang idung gua ni… hnsss…

    • cb400vtec on 19/01/2012 at 11:54 AM
    • Reply

    gua da email da boss…

  13. Cayala Min…Nama gua pun dah ade…siap pegi bayar by hand tu…

    • -aiz- on 19/01/2012 at 7:22 PM
    • Reply

    trima ksih mat atas penerangan lu yg jlas mnunjukkan lu brjiwa murni..

    esok pagi2 otw nk g kerja gua kasi bank-in..

    err..lg ckit gua nk tnye..
    pattern bju yg mcm dlm entri lpas kn??
    mksud gua jenis berzip pnye..

    • natubaik on 19/01/2012 at 8:11 PM
    • Reply

    dah ade dah name gua…..

  14. gua amik t-shirt polo berkolar biasa..tade zip tapi warna masih lagi warna hitam..

  15. jgn amik body fit wei.. tak kuasa gua nak pakai nnt kehkeh

  16. Ala En Sepat…malu2 plak…kekekekeh

    • Han on 26/01/2012 at 9:18 AM
    • Reply

    alamak, camne ni? gua rasa nombor limabelas tu nama gua, sori sebab resit bank in tu dah terhilang..

    • exJAVANESE on 26/01/2012 at 9:52 PM
    • Reply

    ehh… nama gua nomo 14…miahahah….

    • kete_hitam on 27/01/2012 at 3:23 PM
    • Reply

    bleh tempah g tempah dah tue……..lg 4 jer..

  17. cikgu
    kita tgk macam mana..kalau tak dapat gak 30 then kena proceed juga..tak adil pula rasanya untuk yang dah bayar awal..tapi gua risau bab harga tu..

  18. Min
    Kalo tak cukup 30 org tapi takat kena tambah dlm 2-3 hengget tu takde hal la sgt…tak tau la kalo sekutu2 lain plak cemane

    • -aiz- on 27/01/2012 at 4:49 PM
    • Reply

    gua rse lu tggu smpai 28/1 dlu…hahaha

    lu order 30 hlai..
    pastu lbey lu jual rege tggi sbb exclusive..hahaha

  19. yea.. saper beli TSHIRT ni lu kasi jahit tepi lengan “SPESEL EDISEN..ITULAA HARI TU SURUH BELI JUAL MAHAL..” gua kompom kalau jual sekenhen pasti harga rm250 mcm collector’s item laaa OK.. peningnye

    • hasang on 28/01/2012 at 12:27 PM
    • Reply

    steady!… cepat sket bro.. gua nak pakai antar adik gua tunang nih..

    • kete_hitam on 30/01/2012 at 9:34 PM
    • Reply

    lg dua…….

  20. waw! banyaknye komiSEN masuk poket gua nantiiiiiiiii i like!

    • MOHAMMAD ZAMRI on 31/01/2012 at 3:02 AM
    • Reply

    bila lu nk pos bju nie….gua xsabar2 nie nk pkai,,,,hehehehe….

Leave a Reply to -aiz- Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.