Perodua Myvi Limited Edition

Perodua Myvi Limited Edition004

KL sekarang malap je. Gua pun mata kuyuuu je. Tapi gua semangat kerja lu orang tengok la bukan main lagi gua post. Gua siap pergi showroom Perodua ni. Tu pun gua sebab gua tengok apa pelik ada Myvi warna chery.

Ok sapa tak tau ni dia Perodua Myvi Limited Edition. Jangan tanya lebih sebab gua pun tak berapa tau. Harga dia RM48k. Gua tak tau berapa unit je kete ni sebab gua malas nak tanya.

Sekian. Selamat Petang.

-Matpon-

Silakan kongsi:

46 comments

Skip to comment form

    • C27 on 04/07/2010 at 6:57 PM
    • Reply

    made in Rawang!!

    • on 04/07/2010 at 7:16 PM
    • Reply

    mcm2 jenis mybi skrg ni?
    ni jenis pe lak ni?aku tengok mcm tu je..xde pe2 yg limited?stakat sit jer..bosan r..perodua bangun r cpt?lame2 rakyat malaysia bosan nnti..variasi cket..

    • kama on 04/07/2010 at 8:18 PM
    • Reply

    1500cc

    • kete_hitam on 04/07/2010 at 8:38 PM
    • Reply

    same jer…

    • belalang_kontot on 04/07/2010 at 8:47 PM
    • Reply

    Gile “SE” myvi ni…huhu…

    • kete_hitam on 04/07/2010 at 8:50 PM
    • Reply

    myvi LE, pasnih kuar DX, GL, SX, PL, PG, SG………..

    1. Lu org jgn mrh Myvi nanti Sepat marah. Tapi Myvi Sepat ada Vtec mcmana kira ni?

    • belalang_kontot on 04/07/2010 at 10:18 PM
    • Reply

    kira halal la matpon…hehe…
    em….
    lu pakai semart2 g showroom perodua ape cite matpon?
    gua syak mesti lu curik tiara mat kacau, try trade in ngan myvi LE ni…

    • azwan nbs on 04/07/2010 at 10:55 PM
    • Reply

    tak impressive…

    • kete utang on 05/07/2010 at 12:10 AM
    • Reply

    burok benau..x cntik,+skirting ngn kaler jep..njin cm 2 gk.. bg la plug resing ke..huhu

    • KuDaunISmall on 05/07/2010 at 12:42 AM
    • Reply

    sissy giler.

    • on 05/07/2010 at 1:52 AM
    • Reply

    Limited sbb kaler Cherry jerkk…ape barang?

  1. ok mat.. lu tak abis2 dengki dgn gua.. anyway.. kepada yang tanya gua pasal latest model perodua akan keluar tu, uncle security kat gate produa tu bilang takde kereta berbalut2 itam keluar masuk so far ke premis perodua.. makna ehh salesman yg ckp ada model baru keluar tu maybe refer model ‘touch up’ ni laa.. heheh anyway.. myvi bestttttt ..

    • jelapangPadi on 05/07/2010 at 8:58 AM
    • Reply

    ntah la…xder benda yg glemer pun…ker matpon yg malas nk taip…??

    • g-mie on 05/07/2010 at 2:03 PM
    • Reply

    sedikit maklumat tambahan untuk myvi ni..

    http://auto-akasia.blogspot.com/2010/07/perodua-myvi-limited-edition-2010.html

    tQ.

  2. kaler ganas2 takder ke????????????????????btl ke 1.5>>>????

    • jual air soya on 05/07/2010 at 5:21 PM
    • Reply

    wa xjd bli myvi…nk agkat renault kangoo je lah..huhu..

    • muss on 05/07/2010 at 7:30 PM
    • Reply

    part mana yang menglimitedkan myvi ni huh?

    • YuRi on 05/07/2010 at 9:07 PM
    • Reply

    gua dh lame tau
    komen gua
    pkai ni
    awek merate beb

    • kete_hitam on 05/07/2010 at 9:07 PM
    • Reply

    muss, emblem dia jer kot.

    • orang minyak on 05/07/2010 at 11:16 PM
    • Reply

    pergh perodua dah takde modal ke nak suruh desingner dorang design kete baru tak habis2 ngan myvi die nie…

    • ROOY on 05/07/2010 at 11:40 PM
    • Reply

    Nsb baik x dok kaler pink..muahahaha

    • apis on 06/07/2010 at 8:41 AM
    • Reply

    main satria neo g best….

    • exjavanese on 06/07/2010 at 9:22 AM
    • Reply

    buatlaa myvi se flat black, rim fully black + turbo OEM!

    • dragonFLY on 06/07/2010 at 12:19 PM
    • Reply

    hello geng… myvi limited edition ni dikatakan untuk menghabiskan produk myvi yg akn berakhir pd october ni…
    alalaaa mcm penghabisan stok sblm kuar model baru myvi-passo 2011..
    so.. myvi ni interior, tgh2 kat radio tu ade bunga2, kat door trim pun same gak… ade sikit kale merah, dlm door trim inner door crom, lampu SE rear non spoiler lain x de pape istimewa pun better beli ,myvi EE lg smart..
    lain semua basic myvi premium…
    harga = 48 600 metallic
    48 100 solid
    dah ade kat semua perodua tp still belum launce……
    heheheh
    selamat support perodua…
    tggu kenantian 2 modal baru awal tahun depan :
    1. new myvi from Latest PASSO
    2. New Alza dikatakan lebih hebat dan menawan…
    *kwn aku kj perodua dah tgk myvi baru je… Alza baru belum dikenalpasti lg… tp comfirm sport dr sekarang…
    c u……

    • on 06/07/2010 at 5:27 PM
    • Reply

    dragonFLY – bagus la lu punye info….

    • pendita_gila on 06/07/2010 at 10:38 PM
    • Reply

    mcm ni baru terbaik jo

    • KuDaunISmall on 07/07/2010 at 1:04 AM
    • Reply

    dah nampak dah market myvi kepada kaum mana sebenarnya. so gentleman nak pakai myvi ni bajet cool la sangat. handling sampan.. hahahaha

    • dragonFLY on 07/07/2010 at 10:28 AM
    • Reply

    alaaa myvi ni khas untuk wanita yg mementingkan feminim dan trend… kalu laki 2, kn pkir 2 kali laa nak beli.. coz bnyk sgt kale pink….
    xkan laki nk jd pinkiBOY…..
    pkir2kanlah….

    • dragonFLY on 07/07/2010 at 10:29 AM
    • Reply

    tgk2 laaa pe istimewanya….
    heheheh

    http://www.perodua.com.my/index.php?section=ourcars&page=myvilimited

    • on 07/07/2010 at 11:46 PM
    • Reply

    dah itu jer yg termampu…kete brand bkn mesia sumer mahei nak mampuih…

    • et on 08/07/2010 at 1:39 PM
    • Reply

    wei tlg la jgn beli lg, gua dah naik menympah tgk mybi ni belmbak kt jln..bikin semak ajo,ini m’sia spesis mybi ka?

    1. Plis plis plis jgn hina myvi nnt sepat kecik hati gua x mau pujuk

    • bawang on 08/07/2010 at 5:14 PM
    • Reply

    ni limited edition tok pompuan daa..sribu unit je

    • on 08/07/2010 at 5:56 PM
    • Reply

    Alooo…gua pon pkai MYVI…kot ye pun jgn hina lebey2…tp gua pkai manual SXi…

    • ariel love miyabi on 09/07/2010 at 1:08 AM
    • Reply

    thun dpan nk kuar myvi bru tp bntuk mcm saga blm.

    • jual air soya on 09/07/2010 at 10:33 AM
    • Reply

    MYVI SEmak…huhu

    • Blood on 09/07/2010 at 11:39 AM
    • Reply

    Myvi? ermm…bukan dihatiku..

    • jakall on 09/07/2010 at 11:01 PM
    • Reply

    knape myvi aku da 3 minggu x dpt2????
    da pnt menunggu nieh!!!!

    • MissEyesha on 13/07/2010 at 2:12 PM
    • Reply

    rugi sape xtry..myvi ni cantek sgt tao..
    i da usha sumer part.. kaler die sngt cntek…

    dlm die mmg more exclusive..

    cayalah..

    1. Hi Cik Eyesha.

      U suka Myvi? I pun sama suka. Taste kita sama la. Hehe. I rasa u mesti suka Veyron jgk kan. I ada.

      Ok. Take care. U jgn lyn org2 kat sini taw. Diaorang sume gatal. I x. hehehe

  3. utk u mmg la cantek…mane gagah pakai warna pink…matpon mungkin sesuai..heheh….

    • berry on 13/07/2010 at 10:37 PM
    • Reply

    looo…aku tgk biaso jh keto tu…ingt ko mari nga set wide body ko,msk turbin ko…adoi…

    • myvi LE solid on 28/07/2010 at 12:54 PM
    • Reply

    jatoh cinta ngen myvi LE…sesuai untuk golongan hawa…i da booking…sokong kete tempatan….

    • kancil ex660 on 03/08/2010 at 11:45 AM
    • Reply

    yg aku xpuas htnye hrga se dia 2 mhl sgt..lbh baik proton la dr perodua.jgn mrh yer sapa yg pkai per 2 hee

    • pali on 09/08/2010 at 5:33 PM
    • Reply

    ntahnya kt mana limited sgt nth..igt nk kuar sebijik mcm boon ke sirion ke..cet!

Leave a Reply to azwan nbs Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.