Carmony.co.uk: Toyota tak Jatuh pun!

352302_carmony_neutral_co_uk

Lu orang mesti perasan skru GT kecuali Amid semua tak berapa into dengan Toyota. Apa kes gua pun tak tau. Tapi gua layan je tapi mana nak sama dengan Bugatti. Lu orang tau kan kereta Toyota berjuta kena panggil sebab rosak paddle minyak tapi gua nak bagitau jualan Toyota tak ada jatuh pun, makin naik ada. Website Carmony.co.uk punya laporan carian kata, googlan [google + carian] Toyota dalam web diaorang naik 10 % pada bulan Februari.

Bulan tu je 40 ribu orang cari Toyota Jo! Yeahh I love Bugatti tapi napa gua cari dalam tu tak ada Bugatti?

Sumber: Newspress

-Matpon-

Matpon

14 Comments

  1. ye ke matpon…???? sumber mane yg ko dpt nie…tak masok akal langsong…????tak kan la turun…????ko biar betol..??

  2. baek btul org2 toyota nih….siap gantung ayat lg.dulu sekolah agama ker????

  3. Gua memang setuju dengan Yenko……….gua dah edit barulah gua bekerja seikhlas hati……..

    Lu orang jangan memperkotak-kotak data gua, semua ni kira pakai komputer, teknologi maklumat ni, MSC tu..hi spec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *