Video: Honda CR-Z Mugen

httpv://www.youtube.com/watch?v=E_2QQbsTm5I&feature=player_embedded

Hi. Matpon di sini.

Sekian. Matpon tak taw nak tulis apa. Sebab bos yang suruh post ini video Honda CR-Z Mugen. Sekian lagi sekali.

Sekian buat kali ketiga. Babai.

-Matpon-

Silakan kongsi:

12 comments

Skip to comment form

    • B13 VVL on 24/06/2011 at 8:22 AM

    pergh!!!!!!!!!!!!
    sematx10

    • sepathensem on 24/06/2011 at 9:11 AM

    i’m loving it

    • GoN on 24/06/2011 at 8:25 PM

    mak aiii….
    cantiknya jalan.kejuruteraan buat jalan tahap ape ni?
    JKR xnak belajar ke?
    sini highway puin mcm shilake.

    • suncut21 on 26/06/2011 at 10:25 AM

    gua respek betul jln diorang nih… tahap super gaban… bleh layan corner cicah telinga nih… pergh…

    • suncut21 on 26/06/2011 at 10:30 AM

    kete nie memang kene dengan jiwa gua… seksi, mantoop, power, smart, macho, dia punyer bunyi masyuk dan teransang.. sekali pandang sampai nak juling biji mata..

    • Alteja on 26/06/2011 at 1:41 PM

    Barulah aku dapat tengok.
    Masa klip ni kluara, aku keja & kat opis, Youtube kena block
    Memang best
    Tapi… kenapa tetiba sepat tu jadi sepathensem

    • GoN on 26/06/2011 at 6:02 PM

    jalan n kreta, dua-dua semat seh….
    jalan kampung mana la ni.

    • M13 on 26/06/2011 at 7:28 PM

    I like it! Brape harga?

    • HeLMi on 27/06/2011 at 2:22 PM

    cam beser la…gu takleh nak view video

    • oldshook on 29/06/2011 at 2:22 PM

    vios g kuar bru wat lah review zzzzz

  1. Mcm Renault Megane jer….

  2. lawo wehhhhh..ngidam etex

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.