Saturday Night Drift!: Malam Minggu ni!

satnitedrift00

Saya dulu memang layan juga drift, masa tu selalulah juga ke trek go kart USJ setiap malam minggu, tengok drift malam-malam. Tapi tempat tu tak tahan lama sebab dengar kata kejiranan kawasan sewaktu dengannya buat aduan pada majlis perbandaran sebab bising dan selepas pada itu memang jarangla saya dengar ada event drift yang mesra rakyat. Tadi saya dapat mesej dari Wanbra minta cover event ini.

satnitedrift01

Nampaknya dia dan geng-geng drift dah jumpa tempat baru nak beresing, senang cerita siapa yang nak layan tengok drift bolehlah pakat-pakat datang event ni. Kalau datang awal boleh solat kat mana-mana stesen minyak berhampiran. Maklumat lanjut seperti berikut:

Acara : Saturday Night Drift 2
Format Acara : Free Run
Anjuran: Feinto-D & Kartquest
Sokongan: MAEPS
Venue: MAEPS Motorsports Park, Serdang
Tarikh: 21 Nov 2009
Masa: 1759 – 2359 (Sabtu)
Bayaran penonton: RM5

Untuk sebarang pertanyaan:-
0173274327 = WONDERBRO

Nak bagi tambah stim kita layan video Smart Fortwo yang comel dan berapi ni drifting!

httpv://www.youtube.com/watch?v=xzg0BCmZbDU

-Mak Uia-

Muhammad

21 Comments

  1. thanks for the supports guys….

    jgn lupa….event ni tiap tiap mlm minggu…come and have fun….kalo nak main gokart pun ada

  2. nbs motorsport ade join sekali tak….kalo ade yg pegi tu tlg tngokkan kalo ade kete ke70 airbrush kuning biru….sifu yg drive tau tak…2jz inside…

  3. thanks for supporting guys…….mlm minggu ni ada lagi…hehe..pada sesapa yg tak pulang ke kampung….meh kita beraya kat Drift track

  4. bump!!!!
    for this 28th Nov Saturday Night Drift 3…

    -we provide drift car for beginner to learning donut & figure 8
    -instructor provided
    -rm50 for 15 minute…

    -got taxi drift ride with pro drifter, feel the exitement inside battle drift machine drifting in 3rd gear…!!!
    -rm30 for 2 run…

    abam moderator…
    tukar la video drift tu dgn yg ni,
    http://www.youtube.com/watch?v=oRd6yR5z1K4
    baru sesuai…
    tq…

    see u there!!! Selamat Hari Raya Aidil Adha…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *