Saturday Night Drift!: Malam Minggu ni!

satnitedrift00

Saya dulu memang layan juga drift, masa tu selalulah juga ke trek go kart USJ setiap malam minggu, tengok drift malam-malam. Tapi tempat tu tak tahan lama sebab dengar kata kejiranan kawasan sewaktu dengannya buat aduan pada majlis perbandaran sebab bising dan selepas pada itu memang jarangla saya dengar ada event drift yang mesra rakyat. Tadi saya dapat mesej dari Wanbra minta cover event ini.

satnitedrift01

Nampaknya dia dan geng-geng drift dah jumpa tempat baru nak beresing, senang cerita siapa yang nak layan tengok drift bolehlah pakat-pakat datang event ni. Kalau datang awal boleh solat kat mana-mana stesen minyak berhampiran. Maklumat lanjut seperti berikut:

Acara : Saturday Night Drift 2
Format Acara : Free Run
Anjuran: Feinto-D & Kartquest
Sokongan: MAEPS
Venue: MAEPS Motorsports Park, Serdang
Tarikh: 21 Nov 2009
Masa: 1759 – 2359 (Sabtu)
Bayaran penonton: RM5

Untuk sebarang pertanyaan:-
0173274327 = WONDERBRO

Nak bagi tambah stim kita layan video Smart Fortwo yang comel dan berapi ni drifting!

httpv://www.youtube.com/watch?v=xzg0BCmZbDU

-Mak Uia-

Silakan kongsi:

21 comments

Skip to comment form

    • gunners on November 18, 2009 at 4:12 am
    • Reply

    giler ah…. boleh bantai drift tuh…. x boleh tahan…

    • Han on November 18, 2009 at 7:11 am
    • Reply

    smart, buleh la gua datang tengok..

    dah alang2 dekat..

    • carragher27 on November 18, 2009 at 7:46 am
    • Reply

    gilalah..

    • pelug on November 18, 2009 at 8:57 am
    • Reply

    gua ke drag battle….
    jumpa disana..

    • riana on November 18, 2009 at 9:36 am
    • Reply

    comel. check.
    berapi. check.
    stim. check.

    • cibik burukz on November 18, 2009 at 10:57 am
    • Reply

    Gua respek kat driver dia,gila wheel base pendek dia bleh bedal drift

    • mnb on November 18, 2009 at 12:32 pm
    • Reply

    Woh, gua nak datang. Sure mesti sesat punya sebab gua tak familiar dgn tempat tu

    • on November 18, 2009 at 1:32 pm
    • Reply

    err lain mcm je gua ngk riana ni..lu main kenyit2 mate lak

  1. bleh la gua bwk basikal roda tiga kat cni lepas ni test market….

  2. bro, drift ni memang syok walaupun stakat tengok je.aku pun truja jugak tengok jay chou melibas dengan keta pghantar tofunyer tu…

    • dato k on November 18, 2009 at 8:41 pm
    • Reply

    takder sesape nk anjur drift kat JB ker?

    • Faidzal alang on November 19, 2009 at 10:32 am
    • Reply

    thanks for the supports guys….

    jgn lupa….event ni tiap tiap mlm minggu…come and have fun….kalo nak main gokart pun ada

  3. nape jauh sangat drift tu punye tempat

    • pendita_gila on November 19, 2009 at 11:57 pm
    • Reply

    pehhh…mcm tau2 je gua balik kmpg..penuh lak even ni…

    • hantukete on November 20, 2009 at 12:12 pm
    • Reply

    fuh lamak tere tu

    • azwan nbs on November 21, 2009 at 8:48 pm
    • Reply

    nbs motorsport ade join sekali tak….kalo ade yg pegi tu tlg tngokkan kalo ade kete ke70 airbrush kuning biru….sifu yg drive tau tak…2jz inside…

    • LooLaapaLooza on November 23, 2009 at 3:54 pm
    • Reply

    ntah..xperasan pn nbs motorsport..tp sempoi gak ar..layan je tgok n best2..

    • Faidzal alang on November 26, 2009 at 4:57 pm
    • Reply

    thanks for supporting guys…….mlm minggu ni ada lagi…hehe..pada sesapa yg tak pulang ke kampung….meh kita beraya kat Drift track

  4. dato k…setiap hari ahad ada la event drift kat nusajaya…

  5. bump!!!!
    for this 28th Nov Saturday Night Drift 3…

    -we provide drift car for beginner to learning donut & figure 8
    -instructor provided
    -rm50 for 15 minute…

    -got taxi drift ride with pro drifter, feel the exitement inside battle drift machine drifting in 3rd gear…!!!
    -rm30 for 2 run…

    abam moderator…
    tukar la video drift tu dgn yg ni,
    http://www.youtube.com/watch?v=oRd6yR5z1K4
    baru sesuai…
    tq…

    see u there!!! Selamat Hari Raya Aidil Adha…

    • afia on March 5, 2012 at 8:07 pm
    • Reply

    weiii…..terbakar soit jantong gua tingok wahhhhhkakakaka

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.