Honda Civic Hybrid RM109k je der!

Honda Civic Hybrid.01

RM109k je der Honda Civic Hybrid. Gua kasi post sama lu orang. Lagi murah dari Honda Freed dan macam-macam lagilah. Honda Goldwing jangan lu buat kira. Kalau lu orang beli Civic ni jangan niat mau resing sama gua. Confirm tak leh makan Veyron. Kekekekekek.

Gua saspek brader yang nak beli Civic biasa mesti kucar-kacir mana mau angkat.

Foto: Newspress

-Matpon-

Silakan kongsi:

12 comments

Skip to comment form

    • Sekeru Longgaq on 02/11/2010 at 8:34 AM

    mat dia punya spec xde ke..

      • Matpon on 02/11/2010 at 9:35 AM
        Author

      @SL

      Dari pemahaman gua lah. Kete ni 1.3 je tapi ada hybrid. Sekian. Jangan tanya lebih. Gua keje pagi ni. Minyak punya hal.

      Babai.

    • C27 on 02/11/2010 at 9:00 AM

    jangan-jangan Boon Siew pun nak keluarkan EX5 hibrid tak??

    • 6posen on 02/11/2010 at 9:07 AM

    …hage myk da nek lg weiiii…sje iklan…hehe

    • belalang_kontot on 02/11/2010 at 10:05 AM

    roadtax murah+mesra alam…tapi insuran?

    • sepat on 02/11/2010 at 11:38 AM

    woi keter ni slow sbb bonet dia penuh bateri duracell kekekekeke

    btw good buy.. at good price.. 1.3 pun ok aper utk town driving and long distance janji minyak safe..

    bila hybrid cr-z nak masuk ehh??

    • Joule on 02/11/2010 at 12:45 PM

    1.3 die ada 3-stage vtec tu..

    • HeLMi on 02/11/2010 at 2:52 PM

    patut le murah 1.3 jer…leh test power ngan Myvi…hehe

    • renjer malaysia on 05/11/2010 at 1:18 AM

    leh test ngn avanza…wakaka

    • Basikal buruk on 05/11/2010 at 11:23 AM

    test gan besikal aku nak..ada bran…

    • ola on 08/06/2011 at 10:44 PM

    tapi mane best kalau ngan prius???

    • ros on 09/08/2011 at 1:51 PM

    bleh bagi pendapat korang tak mane lagi baik untuk dibeli dari seluruh aspek kereta honda civic hybrid,civic 1.8s atau civic 1.8sl

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.