Video: Perodua Alza!

Alza00

httpv://www.youtube.com/watch?v=INyrrN47NRs

Gua suspek Baii tengah makan cendol dengan Mat Kacau balik dari launching Alza dekat KLCC sambil Baii gosok bahu dia suruh beli Perodua Alza ni buat ganti Honda Fame turbin TD05.

Gua dengar Baii nak buat rebiu Alza ni.

Sumber gambar: Perodua.

-Matpon-

Silakan kongsi:

19 comments

Skip to comment form

    • virus on November 23, 2009 at 8:37 pm
    • Reply

    produa cuma pemasang kereta nasional!!!
    nuff said

    • kete_hitam on November 23, 2009 at 8:39 pm
    • Reply

    samer basar libina…..

    • azwan nbs on November 23, 2009 at 8:59 pm
    • Reply

    le tahan gak tapi nape sumbat enjin tebo,baru best…cume ianye bukan idea dari org malaya sendiri….biar cantik tapi tak ikut buatan asing walaupon pero2 cooperate ngan daihatsu desing tu biar dari sentuhan org malaya sendiri walaupon mendapat komen dari org malaya sendiri…..nape aku tak dapat no 1…asyik tersasar dari no 1 je…..ish3

    • carragher27 on November 23, 2009 at 9:24 pm
    • Reply

    gua nak booking lapan..buat gi mancing udang best ni..

    • azwan nbs on November 23, 2009 at 9:32 pm
    • Reply

    waaaa…bnyk duit….belanje wa sebijik…wa pon nak…wat gi pasar borong…le beli brg bnyk skit…heheheee

    • dato k on November 23, 2009 at 9:34 pm
    • Reply

    rebiu dl baru blh coment

    *pemilik wira tlg jgn gatal tgn pasang natang nie…
    http://www.mudah.my/Evo-ten-back-light-cover-4511967.htm
    jaga maruah pemilik wira…

    • azwan nbs on November 23, 2009 at 9:38 pm
    • Reply

    wa bkn ape bro…wa mls la nak rebiu sbb nti wa pnye bini nak beli gak..

  1. virus
    Bawak bertendang. Gua pun suka je pasang-pasang ni. Kabinet jiran gua selamba je gua amik upah pasang.

    kete_hitam
    Libina tak datang Cikgu. Dia demam yang yuk.

    azwan nbs
    Sepatah harang dok pahang. Mung kabo mende ni?

    carragher27
    Eh mancing udang? Dah tak musim. Gua tuba je skang.

    azwan nbs
    Eh bukan lu ke tadi? Dah solat Isya ke belum ni?

    dato k
    Gua rasa macam nak rebiu drama Rosyam Nor je. Tadi baru tengok.

    azwan nbs

    Eh lu lagi?

    • Sekeru Longgaq on November 24, 2009 at 8:49 am
    • Reply

    rege dia brape sen?same rege mcm exora ke

    • dato k on November 24, 2009 at 11:19 am
    • Reply

    matpon
    takpayah….
    gua pun baru abis tegok td…

    • kete_hitam on November 24, 2009 at 7:06 pm
    • Reply

    dato k : gila keji menatang tuh….. khaaik ptuh…

    • jawa's on November 25, 2009 at 4:34 am
    • Reply

    gua tgk seat blkang skali mcm tak selesa je klu org dewasa duduk…ruang kaki tak brape tinggi ngn seat…yeke???ke prasaan gua je…matpon tlg jwb…lu yg g tgk…

    • hantukete on November 25, 2009 at 8:02 pm
    • Reply

    best juga, matpon beli la lapan bijik kete ni

  2. Perkh…gua dah tengok Alza ni siang tadi, gua bukan apa, nak tengok bonet dia boleh muat tak kotak Coleman gua.

    Boleh muat tapi tak kan gua nak beli kereta mahal macam ni buat mancing udang.

    Tapi apa ada hal, gua dengar dah dekat 4k orang tempah

    • hantukete on November 28, 2009 at 6:55 pm
    • Reply

    gua rasa kete ni best, rasa nak beli je. tapi duit tak adoooooo…….!!!

    • belalang_kontot on November 29, 2009 at 7:30 am
    • Reply

    “dato k November 23rd, 2009 at 9:34 pm

    rebiu dl baru blh coment

    *pemilik wira tlg jgn gatal tgn pasang natang nie…
    http://www.mudah.my/Evo-ten-back-light-cover-4511967.htm
    jaga maruah pemilik wira…”

    hahaha…sape tak mampu pakai evo10 nk merase feel evo10 leh la…nak pakai alza tak minat lak.hehe

    • dato k on November 29, 2009 at 1:56 pm
    • Reply

    belalang_kontot
    ahbeng boleh la pakai tu…

    • azwan nbs on December 7, 2009 at 9:03 pm
    • Reply

    apalah!!!!

  3. Join Perodua Alza Club now @ http://www.alzaclub.my.
    An Online Community/Forum/Club for Owners and Fans of Perodua Alza.

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.