Video: Monster Tajima Lumba ke Langit!

httpv://www.youtube.com/watch?v=G2y3OFf0ArU&feature=player_embedded

Siapa yang tak kenal Monster Tajima ni kan, dia ni memang glamor sebab setakat ini tak ada pemandu lagi boleh cabar dia lumba ke langit atau Pikes Peak International Hill Climb. Kali ini dia berjaya lagi memenangi perlumbaan ini walaupun katanya Hyundai akan jadi pesaing hebat. Kereta yang digunakan ialah Suzuki SX4 yang mod abis, 3100 cc V6 Twin Turbo, 897hp.

Video di atas ialah dari penaja beliau, Falken. 11.35 minit dan sekutu boleh kaji dia punya racing line dan macamana dia masuk selekoh.

-Mak Uia-

Silakan kongsi:

4 comments

Skip to comment form

    • kunyit on August 13, 2010 at 12:49 pm
    • Reply

    superb bro…

    • azwan nbs on August 13, 2010 at 2:13 pm
    • Reply

    bunyi tak menahan…

  1. kalu dpt mau aku rempit bagai nak rak

    • yuri on August 16, 2010 at 5:42 am
    • Reply

    asal aku rse mcm slowwww je
    huhu…

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.