Video: Lotus Ni Memang Power!

httpv://www.youtube.com/watch?v=xFLjk88HBwg

Nah amekaw Lotus ni memang power. Sebenarnya dari apa yang gua paham diaorang tengah resing, kete kuning tu Mazda MX5 depan dia tu Porsche tapi gua tak tau ada Veyron ke tak dalam ni ok straight to the point pastu datang Lamborghini potong lepas tu datang pula Lotus Exige S potong ikut tengah makan asap. Memang power. Tapi gua saspek owner Veyron sayang nak kua kete. Gua pun sayang. Power power power.

Salam sayang dari gua,

-Matpon-

Matpon

11 Comments

  1. Ehemm…incik goku..Designer n engineer both are important…sama2 penting joo..huhu

  2. Caya ah cakap gua sesungguhnya gua membuat kajian memang gua tak tipu tu dia Lotus Exige walaupun nampak sayap belakang je. Power ah. Baru gua tau Lotus ni power gua ingat Veyron je power. Sekian 10q.

  3. hohoo.. lotus exige s mmg power, handling mmg superb.. wa ckap ni based on pengalaman test drive,nak plak klau dah bikin punye. lg satu price dia pon xlah mencarut. asal ade duit lebih skit leh pkai xpyh bikin pe pon trus leh masuk trek.

  4. Tak pe… kita jumpa kat HIN… Baiiii kata tiket masuk ciput je… so, aku bawak semua ahli (apekedehal aku cita pasal HIN ni…)

Kata Anda//