Video: Honda CR-Z Mugen

httpv://www.youtube.com/watch?v=E_2QQbsTm5I&feature=player_embedded

Hi. Matpon di sini.

Sekian. Matpon tak taw nak tulis apa. Sebab bos yang suruh post ini video Honda CR-Z Mugen. Sekian lagi sekali.

Sekian buat kali ketiga. Babai.

-Matpon-

Matpon

12 Comments

  1. mak aiii….
    cantiknya jalan.kejuruteraan buat jalan tahap ape ni?
    JKR xnak belajar ke?
    sini highway puin mcm shilake.

  2. gua respek betul jln diorang nih… tahap super gaban… bleh layan corner cicah telinga nih… pergh…

  3. kete nie memang kene dengan jiwa gua… seksi, mantoop, power, smart, macho, dia punyer bunyi masyuk dan teransang.. sekali pandang sampai nak juling biji mata..

  4. Barulah aku dapat tengok.
    Masa klip ni kluara, aku keja & kat opis, Youtube kena block
    Memang best
    Tapi… kenapa tetiba sepat tu jadi sepathensem

Kata Anda//