Jun 24

Video: Honda CR-Z Mugen

httpv://www.youtube.com/watch?v=E_2QQbsTm5I&feature=player_embedded

Hi. Matpon di sini.

Sekian. Matpon tak taw nak tulis apa. Sebab bos yang suruh post ini video Honda CR-Z Mugen. Sekian lagi sekali.

Sekian buat kali ketiga. Babai.

-Matpon-

Silakan kongsi:

12 comments

Skip to comment form

    • B13 VVL on June 24, 2011 at 8:22 am
    • Reply

    pergh!!!!!!!!!!!!
    sematx10

    • sepathensem on June 24, 2011 at 9:11 am
    • Reply

    i’m loving it

    • GoN on June 24, 2011 at 8:25 pm
    • Reply

    mak aiii….
    cantiknya jalan.kejuruteraan buat jalan tahap ape ni?
    JKR xnak belajar ke?
    sini highway puin mcm shilake.

    • suncut21 on June 26, 2011 at 10:25 am
    • Reply

    gua respek betul jln diorang nih… tahap super gaban… bleh layan corner cicah telinga nih… pergh…

    • suncut21 on June 26, 2011 at 10:30 am
    • Reply

    kete nie memang kene dengan jiwa gua… seksi, mantoop, power, smart, macho, dia punyer bunyi masyuk dan teransang.. sekali pandang sampai nak juling biji mata..

    • Alteja on June 26, 2011 at 1:41 pm
    • Reply

    Barulah aku dapat tengok.
    Masa klip ni kluara, aku keja & kat opis, Youtube kena block
    Memang best
    Tapi… kenapa tetiba sepat tu jadi sepathensem

    • GoN on June 26, 2011 at 6:02 pm
    • Reply

    jalan n kreta, dua-dua semat seh….
    jalan kampung mana la ni.

    • M13 on June 26, 2011 at 7:28 pm
    • Reply

    I like it! Brape harga?

  1. cam beser la…gu takleh nak view video

    • oldshook on June 29, 2011 at 2:22 pm
    • Reply

    vios g kuar bru wat lah review zzzzz

  2. Mcm Renault Megane jer….

  3. lawo wehhhhh..ngidam etex

Leave a Reply

Your email address will not be published.