Aug 28

Video: Honda Civic Baru?

httpv://www.youtube.com/watch?v=E7LLdBrzj2Y&feature=player_embedded

Baru-baru ini masa saya lepak minum teh [saya minum epal sebenarnya] dengan Baii dia ada cakap yang model gantian terbaru Honda Civic memang dirahsiakan betul oleh Honda. Rahsia sulit. Dan rasanya kita pun tak sedar yang Honda Civic dah nak sampai ke penghujung kitaran.

Tapi itulah dia, perisik kereta sekarang ini memang ramai dan memang pembuat tak boleh nak buat apa, saya juga syak kadang-kadang pembuat pun ambil kesempatan untuk menarik perhatian umum dengan menayangkan kereta mereka sebabnya dapat promosi percuma.

Video diatas katanya adalah model gantian Civic. Tapi tak pasti yang ini model Eropah atau Asia.

-Mak Uia-

Silakan kongsi:

5 comments

Skip to comment form

  1. design bontot yg tinggi dah jadi mcm ford focus la plak

  2. erm cam biasa…blom boleh view lagi kat opis ni…kena balik umah pkai berukband dulu..haha

    • panther jerung on August 28, 2010 at 11:58 am
    • Reply

    sma la mcm ak…xleh nk tgok….skali kna blok daa

    • azwan nbs on August 28, 2010 at 1:12 pm
    • Reply

    bole tahan la…
    design zaman skang nie….

    • lipas kudun on August 29, 2010 at 5:27 am
    • Reply

    mak aih..bontot tinggi cam crx n crz je…copy n paste ke hape…

Kata Anda//