May 02

Video: Si Kecil dan Porsche 911

httpv://www.youtube.com/watch?v=ZQCFgJalNo4&feature=player_embedded

Boleh tahan si kecik ni gelak naik Porsche 911 ayah dia masa nak pergi sekolah. Baru steady letak dalam tiubanda. Gua saspek dia ni nanti jadi engineer paling koman minat kereta jangan resing haram sudah.

Ini apa kes letak gambar anak takpun mak ayah takpun beliawan beliawanis ngadap pc rekod nyanyi. Bila besar masuk mempelam gambar tepi kolam. Berenang menyihatkan badan. Ramai nak jadi artis weih. Gua bengang ni gua bengang, tahan gua, tahan gua.

Sekian.

-Matpon-

Silakan kongsi:

11 comments

Skip to comment form

    • Han on May 2, 2011 at 8:54 am
    • Reply

    “Ini apa kes letak gambar anak takpun mak ayah takpun beliawan beliawanis ngadap pc rekod nyanyi.” Matpon

    hahaha.. gua sokong gua sokong..

    • jelapangPadi on May 2, 2011 at 11:08 am
    • Reply

    mcm biasa, en,youtube dihalang oleh memasuki opis gua..

  1. bagus2..besar nanti jadi resingboy

    • steay on May 2, 2011 at 12:33 pm
    • Reply

    gua pun bengang mat pon…. bengang!…

    • CerealKiller on May 2, 2011 at 1:45 pm
    • Reply

    Baby chair dia pun brand recaro tu..

    1. gua tak abis lagi gua tak abis. tu belum kira makcik2 layan konsert mari kecoh. huh tahan gua wei tahan gua.

    • audi on May 2, 2011 at 3:29 pm
    • Reply

    best gile kecik2 dah bleh mrasa porsche 911..

  2. Matpon…Tahun depan lu pegi Jepun time autoshow…gua nak kirim baby chair RECARO untuk anak gua…baru cara skit…

  3. anak dia syok rasa G-spot ..gelak2 lagi..

    • chocobi on May 3, 2011 at 5:26 pm
    • Reply

    gua malu ngan kolej gua.ade ke ptut support konsert mentol kt tv 1+2=? tu

    • gh on May 9, 2011 at 12:44 pm
    • Reply

    haha..mmg terbaeek abah dia!ni br btl ajr ank main kter.

Kata Anda//