Video: BMW M5 Ngendap!

httpv://www.youtube.com/watch?v=HUV3uc9T7vw

Gua suspek tajuk video ni tak berapa into sebab tukang rakam gambar ni bukan mengendap pun, memang terang-terang dia ambil video ni. BMW 5 series baru gua tengok macam kereta bos-bos gua tak tau macamana rupa M5, kereta bos-bos pun boleh buat resing.

Walaupun gua tak reti bab kereta tapi lu orang jangan tak tau gua selalu layan video kereta. M5 ke M6 ke semua gua kenal ok. Veyron apa tah lagi, gua denga dah ada kereta bole beat Veyron biar betul.

Ni semua dengki la ni. Selamat Hari kedua Buruh ok.

Video: Youtube/CarAdvide

-Matpon-

Silakan kongsi:

10 comments

Skip to comment form

    • azwan nbs on May 2, 2010 at 9:55 am
    • Reply

    GUA firstttttt!!!!!!!!!

    auto rupenye….ingatkan manual….

    kat sane BWM diorang buat cam kete mainan…

    1. Itulah ada tak org nak buat gear tukar ikut gerak hati.

    • azwan nbs on May 2, 2010 at 5:06 pm
    • Reply

    bole buat….
    MATPON buat dulu..
    baru top..

    • anon_nimbus on May 2, 2010 at 8:18 pm
    • Reply

    tajuk m5..tapi apsal ade m6 csl

    • pendita_gila on May 3, 2010 at 9:09 am
    • Reply

    gua syak ni bukan matpon yang tulis

    • azwan nbs on May 3, 2010 at 4:57 pm
    • Reply

    sape lak??

    • on May 3, 2010 at 5:13 pm
    • Reply

    CSL bkn hempon murah buatan Gombak ke?

    • pendita_gila on May 3, 2010 at 7:37 pm
    • Reply

    gua syak ada org mempergunakan kesempatan ini…

    gua pon ada pakai kete buatan rawang

    • kradillion on May 3, 2010 at 8:58 pm
    • Reply

    mat..kete ape yg leh beat veyron tu????nk gak taw….aku rasa kete tu dh laju…ade yg laju lagi ke???

    • brianbadboyz on May 4, 2010 at 9:09 am
    • Reply

    kradillion

    SSC ultimate aero

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.