Apr 20

Video: Audi Korner Baring

httpv://www.youtube.com/watch?v=QRalvcGxXgs&feature=player_embedded

Kah kah kah. What crazy. Gua tak paham sepatah haram pun video ni. Gua tau kereta Audi ni korner baring. Demi KPI yang dah lama gua tinggal gua gagahkan jua.

Sekian.

Babai.

-Matpon-

Silakan kongsi:

9 comments

Skip to comment form

    • audi on April 20, 2011 at 1:15 pm
    • Reply

    aq dal lama terpikir nak wat kereta koner sendeng camni,
    tak sangka dah ada org bwat..hehehe
    memang terbaik…

  1. adjustable gasober keh keh keh

  2. setting macam nie memang terbaik..diharap agar dapat diaplikasikan kepada ambulan kat malaysia..

  3. owh…masih blom dapat dinikmati di opis ku ini…hahaha

    • speed on April 21, 2011 at 2:13 pm
    • Reply

    audi sentiasa dia atas sekali dalam inovasi, ni confirm kalau masuk race, leh dpt FTD, sama mcm mula2 diorang buat awd system utk quatorro.

    • krad on April 21, 2011 at 7:42 pm
    • Reply

    pergh…dh mcm citer initial d…air die x tumpah tu…hebat2…

    • ex-Z2H2 on April 22, 2011 at 10:15 am
    • Reply

    tak silap gua…

    diorang amik teknologi ni dari keretapi laju Jerman:

    http://www.youtube.com/watch?v=G25NIQnfDO8

    keretapi pun boleh korner baring jugak. hebat tul orang Jerman ni.

    • exJAVANESE on April 23, 2011 at 4:23 pm
    • Reply

    gua ingat honda ex5 je yg bleh kona baring…

    • mahdi on April 25, 2011 at 6:34 pm
    • Reply

    bab baring ni..gua alergi coz penah terbaring kat …lebuh duke

Leave a Reply

Your email address will not be published.