Untuk Dijual: Honda Civic Type R

Honda Civic Type R.01

Keh keh keh. Lama gua menjadi halimunan. Ada yang rindu sama gua? Yeah.

Siapa yang nak beli  Honda Civic Type R gua rekemen lu org beli kereta ni ok. Ni bukan model recond ok tapi ori Honda Malaysia ni brader. Kereta standard kapak, bonet carbon fibre bukan cat atau sticker ok. Harga nak jual RM175k boleh kawtim. Boleh hutang bank 160k. Nak bayar cash pun ok tapi jangan lupa komisyen gua.

Kereta ni tahun 2007 tapi daftar tahun 2008. Kalau nak tengok datang Ampang lu orang bole kasi call Jo: 012 265 1924

Sumber: Bos gua. Lu org jgn tanya merepek2. Gua tak ta hu..hu..hu.

-Matpon-

Matpon

14 Comments

  1. jauh panggang dr api utk gua memiliki krete ni?
    pe2hal klu wa beli pn cmform2 letak dlm kedai je mcm owner ni..
    gile nk bwk krete harga 170k langgar lopak air?lu org berani?

  2. alo mat pon mane pigi da?
    asal owner nih nk jual?nk bli veyron ker?very pelik..

  3. beli rumah rm175k dah selesa duduk…makin lama makin mahal…beli kereta mahal2 lama harga turun mcm menjunam…menyesal x sudah….kalau duit dah berjuta bole la der.hahahahahahahahhahaha

Kata Anda//