Sep 08

Untuk Dijual: Honda Civic Type R

Honda Civic Type R.01

Keh keh keh. Lama gua menjadi halimunan. Ada yang rindu sama gua? Yeah.

Siapa yang nak beli  Honda Civic Type R gua rekemen lu org beli kereta ni ok. Ni bukan model recond ok tapi ori Honda Malaysia ni brader. Kereta standard kapak, bonet carbon fibre bukan cat atau sticker ok. Harga nak jual RM175k boleh kawtim. Boleh hutang bank 160k. Nak bayar cash pun ok tapi jangan lupa komisyen gua.

Kereta ni tahun 2007 tapi daftar tahun 2008. Kalau nak tengok datang Ampang lu orang bole kasi call Jo: 012 265 1924

Sumber: Bos gua. Lu org jgn tanya merepek2. Gua tak ta hu..hu..hu.

-Matpon-

Silakan kongsi:

14 comments

Skip to comment form

  1. perghh…tambah skit boleh beli umah teres sebijik…

    • pendita_gila on September 8, 2010 at 12:28 pm
    • Reply

    honda ex5 ada x nak jual murah2???

    • e-pi on September 8, 2010 at 12:30 pm
    • Reply

    ada…wa ada honda ex5 vtec turbo…limited editon lg…huahuahuahua…

    • C27 on September 8, 2010 at 12:39 pm
    • Reply

    gua nak cari EP3 la brader…(ckp macam gua dpt bonus bertahun-tahun pula)

  2. kalu baya bulan2 450 gua angkat………

  3. jauh panggang dr api utk gua memiliki krete ni?
    pe2hal klu wa beli pn cmform2 letak dlm kedai je mcm owner ni..
    gile nk bwk krete harga 170k langgar lopak air?lu org berani?

    • smut_liar on September 9, 2010 at 12:38 am
    • Reply

    gua nak bli…
    tp lu kena tunggu la…

    • azwan nbs on September 9, 2010 at 12:40 am
    • Reply

    jgn tunggu lame2..nanti dikebas org…

    • mat mus on September 9, 2010 at 7:41 am
    • Reply

    salah satu kereta yang ingin dimiliki oleh gua. duit di mana kau….

  4. A.a gua saspek owner Veyron pun simpan garaj. Gua lupa gua yg buat post ni keh keh keh.

    • abu nawas on October 3, 2010 at 10:44 pm
    • Reply

    alo mat pon mane pigi da?
    asal owner nih nk jual?nk bli veyron ker?very pelik..

    • hasang on December 5, 2010 at 9:58 pm
    • Reply

    Mat pon.. Ade lg ke kete ni?? Gua ingat nk tapaw la..

    • amer eg9 on February 13, 2011 at 10:49 pm
    • Reply

    nak beli…tapi dlm mimpi yg ngeri jer..

    • brian on August 13, 2012 at 2:24 pm
    • Reply

    beli rumah rm175k dah selesa duduk…makin lama makin mahal…beli kereta mahal2 lama harga turun mcm menjunam…menyesal x sudah….kalau duit dah berjuta bole la der.hahahahahahahahhahaha

Kata Anda//