Category: Video

Jun 01

Video: Toyota 86 UAE

httpv://youtu.be/G2es6QzEVRs Toyota 86, lagenda masa depan. Video cantik tetapi terlebih tunjuk sangat. Tak lama lagi mungkin banyak 86 atas jalan tempatan. Gua rasa berdebar-debar nak tunggu 86. Kalau dapat pandu uji gua senyum rapat telinga. @muhd_gt

Mar 19

Video: Lakaran Ringkas Rekaan P3-21A Oleh Azlan Othman

httpv://youtu.be/G9dajUycyus Video di atas ialah penerangan dan lakaran ringkas rekaan P3-21A oleh Azlan Othman, Ketua Styling Proton. Adik-adik pembaca GT yang berminat dalam rekabentuk kereta patut tonton untuk mendapat maklumat basik mengenai penggayaan kereta. Reka kereta mesti ada falsafah ye adik-adik, jangan hentam kromo. -Md Uia-

Jan 04

Video: Polis Qatar Punya Porsche

httpv://youtu.be/7kjsDZS0Mno Power.power.power. Inilah der polis kat Qatar pakai Porsche Cayenne, Panamera memang power. Yelah nak kejar Veyron. Gua walaupun tak sekolah rasa malas pulak nak g sekolah lepas cuti lama. Gua simpati pada adik-adik yang kena g sekolah. Sekian. Babai. -Matpon-

Dec 12

Video: Kamera Onboard Masa Tsunami

httpv://www.youtube.com/watch?v=eUdGfplrbKU Perkh lu tengok ni der. Video onboard ni masa Tsunami. Kalau kena kat kita macamana der? Sekian. -Matpon-

Dec 10

Video: Lotus Ni Memang Power!

httpv://www.youtube.com/watch?v=xFLjk88HBwg Nah amekaw Lotus ni memang power. Sebenarnya dari apa yang gua paham diaorang tengah resing, kete kuning tu Mazda MX5 depan dia tu Porsche tapi gua tak tau ada Veyron ke tak dalam ni ok straight to the point pastu datang Lamborghini potong lepas tu datang pula Lotus Exige S potong ikut tengah makan …

Continue reading »

Sep 23

Video: Honda CR-V Concept

httpv://www.youtube.com/watch?v=hiZEEqBYMMc Helo geng. Gua tau gua dah lama tak kije. Gua ada je main intai-intai je sekarang sambil buat-buat bizi. Ok geng. Layan video ni geng. Honda CR-V baru denga kata macam ni. Jap gi solat jumaat geng. Jangan tido geng. Sekian. 10q. -Matpon-

Jun 24

Video: Honda CR-Z Mugen

httpv://www.youtube.com/watch?v=E_2QQbsTm5I&feature=player_embedded Hi. Matpon di sini. Sekian. Matpon tak taw nak tulis apa. Sebab bos yang suruh post ini video Honda CR-Z Mugen. Sekian lagi sekali. Sekian buat kali ketiga. Babai. -Matpon-

Jun 10

Video: Kecik-Kecik Dah Pandai Drift Der!

httpv://www.youtube.com/watch?v=2VBKc3rQ7W4 Ishh budak-budak zaman sekarang ni memang boleh tahan. Memandangkan hari ni Jumaat ada baik lu orang ajak budak-budak sebelah rumah yang tengah sedak cuti tu gi siap-siapkan masjid. Bentang sejadah ke bukak kipas ke. Sapu lantai ke. Sekian. Babai. -Matpon-