Tahniah PST!

BMW Z4M Coupe

Awal minggu ini saya nak menulis mengenai kemenenangan Petronas Syntium Team dalam Super Taikyu Endurance Series, di Motegi Jepun. Tapi banyak sangat berita tentang Formula Satu, saya tunda dulu.

-Mak Uia-

Silakan kongsi:

10 comments

Skip to comment form

    • fairuzR on April 2, 2010 at 12:24 pm
    • Reply

    1st

    • pendita_gila on April 2, 2010 at 7:59 pm
    • Reply

    gua bapa ek???? hahahah
    kije nak senang je

    • on April 2, 2010 at 10:59 pm
    • Reply

    Bro Pendita Gila

    Saya faham, sekutu mahukan bacaan baru setiap masa. Kami akan cuba menambahbaik dari semasa ke semasa.

    Harap maklum dan teruskan menyokong GT!

    • on April 3, 2010 at 12:01 am
    • Reply

    ……………….
    sekurang2nye de isi gak blog dr xde pe2..
    wa okey je dgn blog ni
    xde masalah pun ari2 wa bukak pe..dpt ilmu xpenuh xpe janji dpt dr xdpt ilmu..wa sokong blog ni..teruskn..nk maju mcm pesaing boleh tp kena step by step la bro xkn terus nk jd blog automotif yg otai..slow2 k..

    pe pun wa dh baca MK td?mantop2 isinya..
    shabas sekutu MK..bravoo…

    • pendita_gila on April 3, 2010 at 10:13 am
    • Reply

    uits mak lu tacing ker?? gua ok je…

    • on April 3, 2010 at 1:01 pm
    • Reply

    Sebenarnya sebelum hanya sekeping gambar disiarkan, banyak proses yang terlibat.

    Pertama sekali gambar tersebut harus dicari dan selepas ditemui keizinan dan makluman perlu diminta. Proses ini memakan masa sebab melibatkan banyak pihak dan juga isu seperti hakcipta dan sebagainya.

    Jadi, kalau kata ‘kerja senang’ tidak tepat.

    Itu belum lagi, proses menulis, suntingan, pemeriksaan fakta dan tarikh pengeposan entri.

    Saya terima kritikan dan cadangan tetapi yang membina melainkan Matpon yang jenis hati bukan kristal. Dah lama hilang tanpa khabar berita.

    • azwan nbs on April 3, 2010 at 3:20 pm
    • Reply

    hhhmmmmmmm…

  1. Perkh nama gue kena petik. Sori bos. I pay you burger ok I promise.

    • pendita_gila on April 3, 2010 at 10:02 pm
    • Reply

    aloh2…

    • on April 5, 2010 at 3:58 pm
    • Reply

    Tulis la ape yg patut dulu…Ape2 entry pun sumer gua baca…kecuali video gua takleh view…huk aloh..

Leave a Reply to jalan tar kampung Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.