Tag: Kia

Dec 16

Video: Kia Forte Koup!

httpv://www.youtube.com/watch?v=dilz4S7D7Fw Gua tak tau apa kes gambar Ford S-MAX bawah tak nak kuar, merajuk dengan gua ke apa? Lu orang layanlah dulu video ni. Apa Mat Saleh tu cakap pun gua tak tau. Tapi yang gua tau kereta ni kacak juga. Macam Putra dah gua tengok Besok gua post video lagi best, Mak Uia tengok …

Continue reading »

Nov 30

Kia Forte: Lagi Murah Dari Vios, City!

Biasanya tulisan saya dalam majalah Kereta, saya akan bercerita panjang lebar tentang sejarah model kereta yang dipaparkan, ekonomi atau isu semasa lain ikut kehendak saya. Baii sebagai penyunting yang sporting memang jarang menyunting artikel yang saya hantar, kalau tulis A maka A lah yang akan keluar. Kalau saya tulis dia kacak dan geliga mungkin dia …

Continue reading »