Tag: Bugatti

Jul 07

Amacam?

Kita ni tak baik riak gua saje je ni. Gua nak suggest kereta semua buat macam ni. Kalu setakak tengok bola di Afrika kite g naik kete je ke guane awok-awok. -Matpon-

May 07

Bugatti Kena Lelong Juta-Juta!

Selamat tengahari geng. Kalau lu orang nak tau Bugatti Type 57SC jenis ni baru lepas kena lelong harga 30 juta dolar Amerika. Kalau darab duit Malaysia entah berapa puluh juta. Keh keh keh, I like. Foto: Wikipedia/Ralph Lauren dekat Muzium Fine Art Boston dengan lesen ni. -Matpon-

Mar 04

Bugatti 16C Galibier Concept!

Gua saja nak tarik perhatian lu orang sebab asyik layan Proton Emas je. Gua pun rasa jaki je dengan Emas ni, kalau ikan emas tu boleh makan dah lama gua suruh goreng kicap lambang tak puas hati. Kalau lu orang nak tau, Bugatti pun layan kereta konsep juga kat Geneva. Kereta apa lagi yang gua …

Continue reading »