Tag: BMW

Mar 08

Video: BMW S1000 RR. Dinner for RR.

httpv://www.youtube.com/watch?v=-cM9S2AzU28 Dah lama gua tak post video. Lu orang layanlah video BMW ni main tarik alas meja. Gua dulu masa zaman kecik tak pernah main tarik meja macam ini. Setakat ambil kusyen kerusi buat jadi moto biasalah. Kalau sekarang ni nak buat macam brader ni pun gua malas. Bugatti tak buat motor besar. Macamana gua …

Continue reading »

Feb 17

Tahukah Anda, Kereta Pasaran Tempatan Mahal Dari Pasaran Amerika?

Tahukah anda kereta di pasaran domestik [tempat asal kereta] lebih mahal daripada pasaran Amerika Syarikat? Contohnya adalah seperti berikut: Hyundai Genesis 3.8l Harga di Korea: 45,893.09 Harga di AS: 31,203.82 Lexus GS350 Harga di Jepun: 45,458.49 Harga di AS: 37,635.81 BMW 550i Harga di Jerman: 85,093.43 Harga di AS: 49,804.43 *Harga dalam Dolar Amerika Syarikat …

Continue reading »

Dec 12

Video: Hyundai lwn Lexus lwn BMW!

httpv://www.youtube.com/watch?v=oi1mQhTr3G8 Baru-baru ini Hyundai memenangi anugerah yang sangat besar dan bermakna sepanjang lebih 30 tahun penubuhannya. Hyundai memenangi anugerah kereta tahunan Amerika Utara 2009 atau dalam bahasa Inggerisnya 2009 North American Car of the Year. Bukan senang nak menang anugerah tersebut lebih-lebih lagi bersaing dengan jenama hebat lain seperti BMW, Lexus dan pelbagai jenama lagi. …

Continue reading »

Nov 27

Video: BMW Power – 10 Tahun F1!: Kemaskini 11:50 mlm.

httpv://www.youtube.com/watch?v=YfC2ust2XCI Kemaskini 28/11: 11:50 mlm. BMW telah menjual sahamnya kepada Peter Sauber. Qadbak kini tiada kena mengena dengan BMW Sauber. ___________________________________________ Masa depan Sauber dalam F1 masih lagi kabur walaupun grid kosong sudah tersedia apabila Toyota menarik diri dari F1 musim 2010. Qadbak Investment yang baru-baru ini membeli saham BMW dikatakan bermasalah dan rasanya sebab …

Continue reading »

Nov 03

Gambar Risikan: BMW 5 Series 2011!

Hello BMW!

Continue reading »